voetbalzone

Loting kwartfinale TOTO KNVB Beker levert topduel op: Feyenoord/PSV tegen AZ

Jeroen van Poppel20 jan 2024, 21:40
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 19:19
Advertentie

Hoewel er nog twee wedstrijden uit de achtste finale gespeeld moeten worden, volgde zaterdagavond al de loting voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. De loting leverde opnieuw een topper op, want Feyenoord/PSV speelt een thuiswedstrijd tegen AZ.

Loting kwartfinale TOTO KNVB Beker


NEC - ADO Den Haag
FC Groningen - Fortuna Sittard
Hercules/SC Cambuur - Vitesse
Feyenoord/PSV - AZ

De loting werd verricht door Hercules-speler Tim Pieters, die met twee goals de grote bekerheld werd tegen Ajax (3-2 winst). Ook René van der Kooij, de trainer van Hercules, hielp mee met de loting.

Hercules/SC Cambuur speelt in de kwartfinale een thuiswedstrijd tegen Vitesse. "Een mooie loting", reageerde Pieters kort in de uitzending van ESPN.

Pas zes van de acht kwartfinalisten zijn bekend, omdat nog twee duels in de achtste finale gespeeld moeten worden. Afgelopen donderdag werd de wedstrijd tussen derdedivisionist Hercules en SC Cambuur afgelast. Het duel wordt komende donderdag om 20:00 uur ingehaald op sportpark Zoudenbalch in Utrecht.

Ook de topper in de achtste finale tussen Feyenoord en PSV is nog niet gespeeld. Afgelopen woensdag haalde PSV zijn vierderondewedstrijd tegen FC Twente (3-1 winst) in. De Eindhovenaren gaan woensdag naar De Kuip voor het duel in de achtste finale tegen Feyenoord. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

De kwartfinalewedstrijden worden afgewerkt op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 februari. Op zaterdag 10 februari wordt de loting voor de halve finale en de finale verricht. De duels in de halve finale vinden plaats tussen 27 en 29 februari. De finale is op 21 april.

Bezig met laden …