voetbalzone

Löw bezorgd om Europese clubprestaties

08 nov 2007, 16:32
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2007, 16:32
Advertentie
VfB Stuttgart is de eerste Champions League-deelnemer die uitgeschakeld is en ook Schalke 04 en Werder Bremen staan er niet goed voor. De drie Bundesligaclubs verzamelden in het miljoenenbal slechts zeven punten uit in totaal twaalf duels.

Bondscoach Joachim Löw maakt zich zorgen om de prestaties in het hoogste Europese bekertoernooi. “Internationaal gezien hebben we een wanprestatie geleverd”, vertelde de keuzeheer zonder blikken of blozen aan het persbureau SID. “Daar kan ik als bondscoach allerminst tevreden over zijn.”

“Het heeft geen nut als spelers als Mario Gomez en Thomas Hitzlsperger niet kunnen imponeren of talenten als Serdar Tasci en Sami Khedira continu achter de feiten aanlopen.” Werder Bremen staat vierde in Groep B, terwijl Schalke op een derde stek staat.

Het is nog nooit voorgekomen dat geen enkele Duitse club zich niet wist te plaatsen voor de kwartfinale. Het is ook alweer zes jaar geleden dat een Duitse vertegenwoordiger zich wist te plaatsen voor de halve finales. Bayer Leverkusen drong in het seizoen 2001/2002 uiteindelijk door tot de finale, waarin Real Madrid te sterk bleek.
Bezig met laden …