Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe: Serieuze interesse in Sofyan Amrabat kan leiden tot snelle transfer

Laatste update:

Al-Ahli wil Sofyan Amrabat zo snel mogelijk inlijven, zo meldt L’Équipe zondagavond. De middenvelder van Fiorentina staat in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit Saudi-Arabië en hoopt spoedig tot een akkoord te komen met de betrokken partijen. Of de 26-jarige controleur zelf openstaat voor een transfer naar Al-Ahli is nog onduidelijk.

De Saudische club heeft in de afgelopen weken razendsnel een sterk team in elkaar gezet. Eerder deze transferzomer wist Al-Ahli namelijk Roberto Firmino, Riyad Mahrez, Édouard Mendy en Allan Saint-Maximin in te lijven. Men is nu nog op zoek naar versterkingen op het middenveld en Amrabat zou de meest geschikte optie zijn, zo klinkt het.

Eerder was al bekend dat Amrabat eveneens in de gaten gehouden wordt door Manchester United. De Marokkaans international staat nog altijd in de belangstelling van Ten Hag, maar hij is zeker geen topprioriteit op dit moment, weet Fabrizio Romano. Vooralsnog is de Premier League-club niet bereid te voldoen aan de vraagprijs van zijn huidige werkgever Fiorentina, dat dertig miljoen euro vraagt voor de middenvelder.

De belangrijkste reden dat Manchester United nog niet met een officieel bod heeft aangeklopt bij Fiorentina is dat de prioriteiten op de transfermarkt momenteel elders liggen. Eerst wil Ten Hag zich versterken met een nieuwe spits, en vervolgens moet Fred verkocht worden. Pas als die deals beklonken zijn, dan gaat de clubleiding zich buigen over het aantrekken van een nieuwe defensieve middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties
31 juli 2023 om 00:27

Geen bijzondere voetballer, al wil zijn broer elk moment dat hij op tv is ons graag anders doen geloven. Ik hoor nu al ruim een jaar alle topclubs voorbij komen van Man U , tot Barcelona , en van Liverpool tot Atletico…… Feit is dat geen 1 club zich heeft gemeld, en dat heeft een reden. Speelde een prima WK maar wel in een heel specifiek systeem, waarbij Marokko het balbezit aan de tegenstander liet. Dan komt deze jongen in zijn kracht , duels uitvechten , wilde tackles erg leuk om te zien. Maar topclubs spelen juist op balbezit , en dan komt deze jongen echt in de problemen. Hobbelt ook vrij anoniem mee bij Fiorentina 29 wedstrijden , 0 goals en 1 assist en wint maar 46% van zijn duels. Lekker naar de zandbak ….

31 juli 2023 om 00:35

Verrati 29 duels in ligue 1. 0 goals en 0 Assits (sowieso rare statistiek om te gebruiken voor een verdedigende middenvelder) verder wint hij maar 39% van al zijn duels. Ik vind verrati een betere voetballer btw. Maar jij gebruikt onzin statistieken voor iemand op zijn positie. Verder is hij een sterkhouder voor fiorentina en zal de toekomst uitwijzen of hij een hoger niveau aankan.

31 juli 2023 om 00:43

Wil zijn broer ons doen geloven? Het WK heeft iedereen ook doen geloven dat Amrabat gewoon een uitstekende voetballer is

31 juli 2023 om 01:06

@baradona je hebt een verkeerde kijk op Amrabat. Het opvallende is dat hij geweldige data kan voorleggen in zijn passing voornamelijk in lange ballen en het lopen met bal tot in de final third. hij is aan de bal veel beter dan vele denken, hij is meer dan een defensief fysiek monster. Als Liverpool fan zie ik hem graag komen om naast Trent te spelen in het middenveld. Redelijk goedkope optie.

31 juli 2023 om 10:15

@ baradona, Heb je een afkeer tegen Amrabat? Je lacht hem uit dat hij niet beste 6 spelers hoort van Fiorentina? Terwijl hij samen met een Linksbuiten (normaal zijn aanvallers ook waar je het meeste voor betaald), meest waardevolle speler is? Marokko speelde geen hoge wiskunde, er zijn meerdere die zo'n systeem hanteren.

Het feit dat het grote Frankrijk speciale een speler opofferde om hem uit het systeem te halen zegt al genoeg.

Persoonlijk zou ik ook denken dat hij net onder de top komt, zo'n Atletico of Spurs kaliber.

31 juli 2023 om 10:52

Mrknowledge

Baradonna kan je niet serieus nemen.

Denkt dat Lang de verbeterde versie van Messi is. Na 2 topseizoenen in Belgie is deze speler gewoon naar PSV gegaan ipv Real Madrid.

Als Baradonna concequent zou zijn, zou hij ook moeten zeggen dat Lang niets bijzonder is. Feit is dat geen enkele topclub heeft zich gemeld voor Lang. Dat zegt genoeg.

Verder kan Frenkie er niets van en hoort Koopmeinders te spelen Die is ook wereldtop.

31 juli 2023 om 14:35

Hahahaha ik ga keihard lachen als hij uiteindelijk tekent bij Manchester United.

Alsof buitenlandse topclubs naar interviews van Nordin Amrabat kijken om te zien of Sofyan Amrabat goed genoeg is.

Hier in Nederland zien ze Til en Wiefer als absolute wereldtoppers net als toen met Donny van de Beek. Amrabat heeft meer kwaliteiten dan deze 3 bij elkaar.

31 juli 2023 om 15:21

Fiorentina is toch 8e geworden en speelt komend seizoen geen Europees voetbal toch? Feyenoord is ook een keer tweede geworden in de CL….

31 juli 2023 om 09:39

De wereldtop heeft zich niet gemeld omdat ie gewoon niet goed genoeg is voor de wereldtop. Marokko heeft de halve finales van het WK gehaald puur op passie, inzet en onverzettelijkheid, niet op kwaliteit. Wat ik overigens nog steeds heel knap vind en waar ik destijds van heb genoten.

Dat zou echt heel fijn zijn, want dan gaat ie tenminste niet naar United. Is gewoon niet goed genoeg, leuk wk gehad, maar komt zoveel te kort. Oo deze manier, everybody happy.

31 juli 2023 om 00:20

Zou gewoon een bruikbare speler kunnen zijn voor United. Goede balafpakker, die altijd alles geeft. Rouleren met Casemiro en je hebt op die positie twee prima spelers staan. Is het niveau van Fiorentina wel ontgroeid en kan best een stap omhoog gebruiken.

31 juli 2023 om 01:12

hij is ieder geval wel beter dan fred en manchester speelt vaak met twee verdedigende middenvelders dan zou hij zoiezo met casimiro op het middenveld spelen en hoeven ze beiden niet te rouleren

31 juli 2023 om 08:49

Precies wat jij zegt undercover. Ik denk dat als je Casemiro en daarnaast Amrabat hebt, je twee heerlijke kuitenbijters hebt die veel vuile meters maken. Perfect als je tegen topploegen speelt die de bal veel hebben. Mount er dan voor en Bruno op rechts bijvoorbeeld.

31 juli 2023 om 00:56

hij heeft zoiezo aangegeven niet naar het midden oosten te willen tijdens een interview. hij wil juist bij een topclub spelen

31 juli 2023 om 01:19

Hoe weet jij dat? Kun je voor mij kijken of ik mijn diploma ga behalen over een maand?

1 augustus 2023 om 22:55

hoe ik dat weet nou dat heeft hij tijdens een Italiaanse interview meermaals aangegeven en of ik kan kijken of je je diploma kan halen volgende maand daarvoor ben je bij het verkeerde adres vriend.

Hij heeft zelf aangegeven dat zijn voorkeur nog steeds barcelona en of een topclub is zoniet dan blijft hij bij fiorontina

bron: https://www.bladna.nl/sofyan-amrabat-barcelona-einde-contract,47808.html

engelse media melden zelf dat hij op interesse van ahly ingaat omdat hij champions league wilt spelen.

Sofyan Amrabat has rejected Al-Ahli’s higher salary offer, only wants Manchester United move
written by Ayantan Chowdhury
08/01/2023


After being in the managerial hot seat at Manchester United, manager Erik ten Hag knows the importance of adding to his squad after what he witnessed in his first season in the Premier League.

United struggled against the big sides away from home while his squad depth let him down on several occasions. That is exactly why despite three signings, the Dutchman is asking for more from the club.


Mason Mount and Andre Onana have plugged two holes in the squad while it is expected that Rasmus Hojlund‘s signing will initially alleviate some of the goalscoring pressure off Marcus Rashford.

But United struggled the most in the absence of Casemiro last season and Scott McTominay has not managed to step up during the three times he was suspended.


The United boss is aware of this and this is why he is targeting another defensive midfielder in the form of Sofyan Amrabat of Fiorentina.

Both of them know each other from their FC Utrecht days and the Moroccan was a revelation during the Qatar World Cup and for Fiorentina, guiding them to the UEFA Conference League final.

Jammer dat die niet naar een absolute topclub verhuisd want hij is top 5 middenvelder van de wereld maar sommige zullen hem altijd overschat vinden puur omdat hij niet voor oranje heeft gekozen

31 juli 2023 om 00:28

Top 5 middenvelder van de wereld…

De Bruyne, Rodri, Casemiro, Barella, Bellingham, Modric, Pedri, Gündogan, Kimmich. Ik noem nu maar even 9 spelers. Jij vindt daar 5 spelers van minder goed dan Ambrabat?

31 juli 2023 om 01:11

Niet serieus op ingaan, het heeft geen zin...

31 juli 2023 om 01:11

kan me herinneren dat amrabat rodri wegspeelde op het wk terwijl ze beiden als cvm spelen en pedri kwam niet eens in de buurt op fysiek gebied en denk wel dat hij beter is dan barella ieder geval hij is wel beter dan fred en manchester speelt vaak met twee verdedigende middenvelders dan zou hij zoiezo met casimiro op het middenveld spelen en hoeven ze beiden niet te rouleren

31 juli 2023 om 02:14

Top 5 cvm is hij net niet, maar ik vind hem niet ver van dat niveau af zitten. Is een van de beste cvm’s/balafpakker van Italië. Dus zo gek is hij niet (als hij cvm’s bedoeld).

Lierse, jij weet toch ook beter dat je Amrabat niet kan vergelijken met Pedri of Modric?

31 juli 2023 om 08:44

Ah ja leuk die 3 a 5 wedstrijden op het WK tov topspelers die het jaar in jaar uit op het allerhoogste niveau laten zien

31 juli 2023 om 09:51

Mensen die effectief de Serie A volgen weten dat hij zeker niet bij de betere middenvelders van de serie A behoort.

31 juli 2023 om 10:54

Hij zegt top 5 middenvelders. Dat is dus alle posities.

En ambrabat komt niet eens in de buurt van Barella. Al jaren de beste (of zeker top 3) middenvelder van de serie A, wat Amrabat totaal niet is.

31 juli 2023 om 00:29

Hahaha top 50 haalt hij niet eens , 29 wedstrijden 0 goals en 1 assist . En wint maar 46% van zijn duels, wat dan zogenaamd zijn kracht moet zijn. Hij hoort niet eens bij de beste 6 spelers van Fiorentina.

31 juli 2023 om 00:37

46% van je duels is echt veel voor een middenvelder. Hij zal niet beter in de spits kunnen of op goal. Maar op zijn positie is hij de beste van fiorentina.

31 juli 2023 om 00:39

Op zijn positie heeft hij misschien niet de statistieken nodig die jij hier belicht. Hoeveel gevaarlijke situaties haalt hij eruit, welke gaten loopt hij dicht...46% van zijn duels gewonnen? Welke duels? Als hij de cruciale duels maar wint. Ik zeg niet dat Amrabat een absolute top voetballer is maar, hoe jij hem nu afschildert is niet echt realistisch. Prima voetballer die zich blijft ontwikkelen en bovendien een absolute topsport mentaliteit heeft. Zijn broer speelt daar een belangrijke rol in.

31 juli 2023 om 07:30

Een CVM blokkeert de paaslijnen/looplijnen van spelers en onderschept dan die ballen. Dat je die percentages opnoemt is best 8erlijk. Lacherig doen terwijl je niet eens weet, wat de takenpakket van een CVM inhoud. Hij is niet de volgende Gerrard ,casemiro, Yaya Toure of Rijkaard. Hij is geen alleskunner maar hij is wel heel, heel goed op zijn positie.

31 juli 2023 om 00:50

Je bent in de war dank ik. Top 5 middenvelder speelt niet bij fiorentina. En kan me niet herrrineren dat hij ooit in aanmerking kwam voor NL.

31 juli 2023 om 01:02

hahahah nou soefian amrabat is in 2017 benadert door de knvb

'Amrabat officieel benaderd door KNVB'

Sofyan Amrabat speelde al een oefenduel voor Marokko, maar hij kan ook nog voor het Nederlands elftal kiezen. De KNVB heeft hem benaderd.

Dat weet FOX Sports maandagavond te melden. Amrabat kwam uit voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen van zowel Marokko als Nederland, maar speelde zijn eerste A-interland een half jaar geleden voor het eerste land. Het betrof echter een vriendschappelijk duel met Tunesië, waardoor hij in de toekomst alsnog voor Oranje zou kunnen spelen. De 21-jarige Feyenoorder zal dan wel zelf de wereldvoetbalbond FIFA een brief moeten schrijven met het officiële verzoek om voor een ander land te mogen uitkomen.

Onbekend is of Amrabat zelf openstaat voor een switch, maar bij de KNVB is men recentelijk dermate onder de indruk geraakt van de dynamische middenvelder dat hij nu officieel benaderd zou zijn. Door hem speelminuten te geven in een officiële wedstrijd, zou de voetbalbond voorkomen dat de rechtspoot, net als eerder onder anderen Ajax-middenvelder Hakim Ziyech, verloren zou gaan aan de nationale ploeg van Marokko.

Ruud Gullit sprak zondagavond bij Ziggo Sport over de kwestie. "Hij kan voetballen, maar zit in een lastig parket", zei de assistent-trainer van bondscoach Dick Advocaat. "Bij de KNVB houden ze hem al langer in de gaten, maar je kunt toch geen speler selecteren alleen zodat hij voor Nederland kiest? Dat kan toch niet?"

31 juli 2023 om 01:45

Dat mensen dit niet weten haalt wel de stelling onderuit dat sommige hem niet goed vinden omdat ie niet voor Nederland heeft gekozen.
Daarnaast zal maar een enkeling hebben gezien bij Fiorentina om te kunnen oordelen hoe goed hij nu is. Top 5 is wel een erg gewaagde uitspraak voor een speler waar alleen interesse in is. Was ie echt top 10 dan hadden de frootste clubs allang toegeslagen.

31 juli 2023 om 14:52

klopt denk dat de reden waarom hij niet door de topclubs word gekocht is omdat hij vaak weg is tijdens een afrika cup en daar willen vaak de meeste clubs niet teveel aan uitgeven dat zou de voornaamste reden zijn

31 juli 2023 om 01:02

Hij is zeker onderschat, maar top 5 is dan weer overschatten van jou

31 juli 2023 om 08:32

Ik denk dat de topclubs er niet heel erg mee zitten dat hij niet voor oranje gekozen heeft, dus dat hij niet voor een absolute topclub speelt heeft waarschijnlijk toch gewoon te maken me het gegeven dat hij geen top 5 middenvelder van de wereld is.

Een concrete Europese transfer blijft te lang uit, dus zal het volkomen begrijpen als hij deze stap gaat zetten. Het is elke keer net niet met die interesses.

Ameabat lijkt een beetje overschat te worden vanuit vaderlandsliefde hier en door sommigen iets onderschat. Het feit dat hij na het WK geen toptransfer heeft gemaakt en de concrete interesse uitblijft zelf al voldoende natuurlijk, bruikbaar in specifieke tactieken maar genoeg tekortkomingen voor de top.

31 juli 2023 om 08:50

Mooi verwoord, sluit ik mij volledig bij aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren