voetbalzone

Luijckx meldt zich bij FC Utrecht: 'Wouters was direct enthousiast'

Daniel Cabot Kerkdijk01 jul 2013, 00:00
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2013, 00:00
Advertentie

FC Utrecht verwelkomt deze week Kees Luijckx op het trainingsveld. De verdediger, die zijn aflopende contract met NAC Breda niet wenste te verlengen, traint deze week mee met de selectie van Jan Wouters, zo meldt de club uit de Domstad. Luijckx zal in een drietal oefenduels in actie komen.

/

"Gezien het beschikbare aantal spelers op dit moment, kunnen wij Kees goed gebruiken op het trainingsveld en bij onze oefenduels", zegt Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff via de officiële kanalen van FC Utrecht. "Bij een eventueel vertrek van Mike van der Hoorn, is Kees Luijckx ook nog eens een interessante ervaren speler die kan spelen op zijn positie."

"Jan Wouters en Robby Alflen waren direct enthousiast", verzekert De Kruijff, die niet uitsluit dat Luijckx een contract in De Galgenwaard krijgt. "Het belangrijkste op dit moment is dat Kees bij FC Utrecht fit kan blijven en wij hem gedurende een week intensief aan het werk kunnen zien. Of dit leidt tot een langere samenwerking zal de toekomst uitwijzen. Kees is een speler die al langer op onze lijstjes staat, dus het mes snijdt aan twee kanten."

Bezig met laden …