voetbalzone

Luis Enrique: ‘Als er één team is dat het kan, dan zijn wij het’

Erik van Dam05 apr 2016, 23:37
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2016, 23:37
Advertentie

Luis Enrique heeft er alle vertrouwen in dat Barcelona de tweede kwartfinale-wedstrijd tegen Atlético Madrid zal doorkomen. Dinsdagavond knokten de Catalanen zich na een 0-1 achterstand terug tot een 2-1 overwinning tegen een ondertal Madrilenen. De return belooft nog een pittige klus te worden, maar Luis Enrique vreest Atlético niet.

/

“Ik zag mijn spelers vanavond gepassioneerd spelen, maar tegelijkertijd was er sprake van kalmte en controle”, sprak de trainer na het duel. “Wij gaan naar het Calderón voor een zege. Als er één team is dat het kan, dan zijn wij het.” Javier Mascherano denkt er net zo over en geeft aan dat het de bedoeling is dat Barcelona zijn plicht doet en gewoon wint op bezoek bij los Colchoneros.

“Winnen was vanavond het belangrijkst. Ja, er waren kansen om vaker te scoren, maar thuis winnen tegen een heel sterk elftal is belangrijk”, aldus de Argentijn, die niets wilde zeggen over het incident waarbij Fernando Torres rood kreeg. El Niño ging na een eerdere overtreding op Neymar te hard door op de benen van Sergio Busquets, waarna hij mocht inrukken van scheidsrechter Felix Brych

Bezig met laden …