voetbalzone

‘Luis Enrique baalt van aanwezigheid ‘mol’ in kleedkamer Barcelona’

Erik van Dam12 okt 2016, 16:26
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2016, 16:26
Advertentie

Barcelona heeft volgens de Spaanse krant Sport last van een loslippige speler of werknemer binnen de club die informatie lekt naar de pers. Luis Enrique zou flink de balen hebben van de situatie, omdat hij niet weet om wie het gaat en het probleem daardoor ook niet kan oplossen.

/

Barcelona ging voor de interlandperiode met 4-3 ten onder in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo en boekte daarvoor een moeizame 1-2 overwinning op bezoek bij Borussia Mönchengladbach. In aanloop naar de zege op de Duitsers in de Champions League publiceerde Mundo Deportivo het tactische plan van Luis Enrique online en de speelwijze bleek exact te kloppen.

Barcelona had het moeizaam in de wedstrijd en kwam zelfs met 1-0 achter door toedoen van Thorgan Hazard, maar werd gered door Arda Turan en Gerard Piqué. Luis Enrique was echter woedend dat de Spaanse pers zijn plan voor de wedstrijd al kende en heeft sindsdien de jacht op de ‘mol’ binnen de club geïntensiveerd. Het vermoeden bestaat dat het om een speler gaat, aangezien vrijwel niemand buiten de selectie en de staf het tactische plan van Barcelona in kan zien.

Bezig met laden …