voetbalzone

Luis Enrique haalt schouders op: ‘Tijdens de trainingen scoort hij wel’

Daniel Cabot Kerkdijk15 okt 2016, 20:36
Laatst bijgewerkt: 15 okt 2016, 20:36
Advertentie
/

Barcelona was zaterdag met 4-0 te sterk voor Deportivo la Coruña. De score in het Camp Nou had echter veel hoger kunnen uitvallen; de bezoekers speelden ruim twintig minuten met tien man en met name Paco Alcácer had de nodige kansen. Het zat de voor Luis Suárez in de rust ingevallen aanvaller echter niet mee.

Het baart Luis Enrique geen zorgen dat Alcácer nog altijd niet heeft gescoord, na zes officiële duels. "Een aanvaller wil altijd scoren, op wat voor manier dan ook", zo vertelde de oefenmeester van Barcelona na afloop. "Hij had geen geluk. Tijdens de trainingen scoort hij wel. Het zou mij pas zorgen baren als hij geen kansen zou krijgen of creeëren."

"Luis Suárez had in het begin ook moeite met scoren. De doelpunten zullen vanzelf komen. Ik ben erg te spreken over hoe het publiek reageerde op de gemiste kansen en hoe hij zijn best doet om kansen te krijgen." Ivan Rakitic deelt de mening van Luis Enrique. "We moeten Paco een beetje met rust laten. Het belangrijkste is het hebben van kansen. Met een beetje meer geluk zal hij gaan scoren."

Bezig met laden …