voetbalzone

Luis Enrique kibbelt met journalist: ‘Wat is je achternaam? Volgende vraag’

Thijs Post18 apr 2016, 10:16
Laatst bijgewerkt: 18 apr 2016, 10:16
Advertentie

Barcelona had in de Primera División een voorsprong van acht punten op de concurrentie, maar de voorsprong is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het sterrenensemble van trainer Luis Enrique verloor drie wedstrijden op rij en werd tussendoor ook nog eens uitgeschakeld in de Champions League. De sfeer wordt er niet beter op in Camp Nou.

/

Na de wedstrijd tegen Valencia (1-2 verlies) kreeg Luis Enrique het aan de stok met journalist. Victor Malo van Diario Gol vroeg aan de coach of de fysieke voorbereiding impact heeft op de vorm van de ploeg. “Wat is je achternaam?”, reageerde Luis Enrique op de vraag. “Malo”, antwoordde de journalist. Malo betekent ‘slecht’ in het Spaans. “Precies. Volgende vraag”, zei Luis Enrique.

Met nog vijf wedstrijden te spelen in de Primera División is Atlético Madrid inmiddels op gelijke hoogte gekomen met Barcelona. Real Madrid heeft een punt minder. Barcelona vervolgt de competitie met een uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña, terwijl Atlético Madrid bij Athletic Club speelt. Real Madrid komt in eigen huis in actie tegen Villarreal.

Bezig met laden …