voetbalzone

Luis Enrique: 'Nee, ik ben absoluut niet bang dat één van hen vertrekt'

Daniel Cabot Kerkdijk04 aug 2016, 09:43
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2016, 09:43
Advertentie
/

Barcelona zwaaide deze zomer al zeven spelers uit en wellicht vertrekt er ook een lid van het keepersgilde. Zo meldde Marc-André ter Stegen zich afgelopen dinsdag met zijn zaakwaarnemer op het kantoor van Barcelona. De doelman schermt met interesse van Manchester City, zo verzekeren diverse Spaanse media.

Ter Stegen mocht afgelopen seizoen alleen in Champions League- en Copa del Rey-duels meedoen. In LaLiga kreeg Claudio Bravo de voorkeur. Ter Stegen heeft geen trek in nog een dergelijke seizoen, zo heeft hij al meermaals laten weten. Barcelona zit zodoende in een spagaat. De 33-jarige Bravo is namelijk ook gewild, staat nog maar twee jaar onder contract, maar Luis Enrique wil de Chileense sluitpost absoluut niet kwijt.

Na afloop van het oefenduel met Leicester City kreeg Luis Enrique de vraag of hij bang is dat een van zijn keepers vertrekt. "Ik maak geen zorgen. Barcelona heeft geen enkel probleem. Ik heb drie goede doelmannen", verwees de oefenmeester ook naar Jordi Masip. "Nogmaals, we hebben geen enkel probleem en ik ben absoluut niet bang dat één van hen vertrekt."

Bezig met laden …