Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enrique reageert via Instagram met zeven woorden op geruchten PSG-vertrek

Laatste update:

Luis Enrique heeft gereageerd op de geruchten dat hij een vertrek bij Paris Saint-Germain zou overwegen. Marca meldde donderdag dat de Spaanse trainer, die pas een maand in dienst is bij de Parijzenaren, klaar is met de onrust bij PSG. Zo zou Enrique de besluiteloosheid van zijn club omtrent het mogelijke vertrek van sterspeler Kylian Mbappé hekelen. De coach plaatste vrijdag op Instagram een reactie op het nieuws.

Un pour tous et tous pour un (één voor allen, allen voor één, red.) staat er op het Instagram-account van de coach te lezen. De tekst gaat gepaard met een foto van Enrique samen met zijn staf. Begin juli werd de Spanjaard aangesteld bij PSG als opvolger van Christophe Galtier, die ontslagen werd vanwege tegenvallende prestaties. De kampioen van Frankrijk werd onder meer opnieuw vroegtijdig uitgeschakeld in de Champions League. Volgens Marca lijkt de voormalig trainer van FC Barcelona en het Spaanse nationale elftal dus ook al voor een vertrek uit Parijs te staan. Als een van de redenen wordt het mogelijke vertrek van zijn assistent Rafel Pol opgevoerd, die vanwege privéredenen PSG achter zich wil laten.

Het statement van Luis Enrique op Instagram.

Daarnaast zou de Enrique niet te spreken zijn over de manier waarop de club omgaat met Mbappé. Het contract van de aanvaller loopt na komend seizoen af en de Fransman is niet van plan dit te gaan verlengen. PSG wil daarom overgaan tot een verkoop van Mbappé, die zelf de voorkeur geeft aan het uitdienen van zijn contract en een transfervrij vertrek in de zomer van 2024. De Parijzenaren hebben daarop besloten hun sterspeler niet mee te nemen op tournee ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Naar aanleiding van het nieuws zocht Fabrizio Romano al contact met PSG. Een woordvoerder liet de transfermarktexpert weten dat de club zich niet herkent in de berichtgeving omtrent Enrique. "De geruchten zijn zowel belachelijk als volkomen misplaatst." De club doet het nieuws af als 'complete onzin'. PSG begint het seizoen op 12 augustus, als de ploeg het opneemt tegen Lorient.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

6 woorden dus. En in het Nederlands nog wel.

4 augustus 2023 om 10:19

Als ze het gwn goed vertalen staat er ook ik nederlands 7 woorden🤐

4 augustus 2023 om 13:47

ja vreemd dat ze het niet direct vertalen.
ipv "en" een komma te gebruiken.. apart

Tsja moet Luis zo snel weggaan vanwege acties van de club, dan zou je denken dat geen enkele trainer zich hier nog aan wilt branden.

Enrique wist toen hij bij PSG tekende met wat voor situaties hij te maken ging krijgen. Het zou ook wel heel raar zijn geweest als hij dan binnen een maand weg zou willen door iets wat hij zelf al kon zien aankomen. Maar Marca is een soort van de Spaanse Telegraaf, die moet je niet al te serieus nemen.

4 augustus 2023 om 11:09

Toch zal de heisa met dat statement van Mbappe van te voren niet bedacht zijn. Als er straks een aanval met Neymar - Muani - Asensio staat kunnen we deze trainer echt goed beoordelen. Want met de rest van het elftal erbij staat er gewoon een subtopelftal in plaats van een elftal dat voor de cl-titel kan spelen

Ik neem aan dat er niet veel mensen waren die het Marca bericht geloofden. Die staan toch veel te dicht bij RTL Boulevard en The Sun qua berichtgeving. Overigens, Luis wordt vanzelf wel ontslagen door Nassertje wanneer Paris weer faalt in het winnen van de champions league. Traditiegetrouw.

4 augustus 2023 om 11:31

Wel geestig dat mensen dit blijven roepen. De afgelopen 10 jaar heeft PSG net zo vaak van trainers gewisseld als Real, maar daar hoor ik jou niet over. Sinds Nasser voorzitter is van de club zijn er maar 3 trainers ontslagen, Tuchel, Pochettino en Galtier (Ancelotti, Blanc en Emery wilden zelf weg). En bij zowel Tuchel, als Pochettino als Galtier valt het te verklaren waarom ze ontslagen werden. Tuchel heeft een fantastische periode bij PSG gehad en bijna de quadruple gewonnen in 2020. Maar tijdens de winterstop van het seizoen 2020/21 stond PSG 3e in de Ligue 1, de koek was op en Tuchel had ruzie met het bestuur. In mijn optiek was dat het juiste moment om hem te ontslaan. Over Pochettino en Galtier hoef ik het denk ik niet eens te hebben, onder deze trainers was het veldspel week in week uit beschamend slecht. Nogmaals erg komisch dat mensen doen alsof PSG hun trainer na een CL exit per direct op straat gooien, dat is onzin. Als jij een goed seizoen draait bij PSG en de halve finale of iets dergelijks haalt en PSG goed voetbal laat spelen, mag je gewoon blijven hoor.

4 augustus 2023 om 12:09

Sja, ik geef nou eenmaal graag af op Nassertje. En je spreekt jezelf ook een beetje tegen, maar dat doe ik ook regelmatig. Waarom wilden Ancelotti, Emery en Blanc eigenlijk zelf weg (ondanks successen, titels gewonnen, veel geld en ongelimiteerde ongecontroleerde koopkracht)?

4 augustus 2023 om 12:12

Over Galtier was men in het eerste half jaar toch ook lyrisch? En je kunt het allemaal begrijpelijk vinden, maar dan staat je (al dan niet bewust) puur naar het deel dat gaat over het afscheid en niet over het aannemen van de managers. Dat is ook belangrijk werk en blijkbaar gaat dat vooralsnog vrij bagger.

En zowel Blanc als Emery werden toch behoorlijk richting de uitgang gekeken?

4 augustus 2023 om 12:49

RM1335, Ancelotti wilde weg omdat Real langskwam en Emery wilde weg omdat Arsenal langskwam. Als het aan het bestuur had gelegen waren die gewoon gebleven. Met Blanc lagen de problemen wel iets dieper. Die had ook ruzie met de fans dacht ik.

4 augustus 2023 om 12:55

Almogaver, het eerste halfjaar onder Galtier was zeker dikke prima, maar ik weet nou niet of dat door hem kwam of door Neymar, Mbappe en Messi die alle 3 in bloedvorm waren. De 2e seizoenshelft is veel belangrijker, want daarin worden de prijzen verdeeld. En Galtier viel gewoon door de mand uiteindelijk, en los daarvan heeft die gozer nog een rechtzaak aan zijn broek met racisme dus had PSG sowieso niet verder gekund met hem. Blanc werd wel een beetje naar de uitgang gekeken, maar Emery zeker niet. Onder hem speelde PSG echt goed voetbal alleen was het ook wel een beetje pech met die krankzinnige 6-1 en het seizoen daarop moesten ze in de achtste finale meteen tegen een Real wat 3 keer op rij de UCL won. Met een beetje meer geluk had het PSG onder Emery gewoon een UCL finale kunnen halen denk ik.

4 augustus 2023 om 13:55

Jij durft serieus real madrid in dezelfde zin te gebruiken met PSG. Ik zou even terugkijken hoeveel cl madrid gewonnen heeft afgelopen 10 jaar en wat psg afgelopen 10 jaar gewonnen heeft voordat je met die kul vergelijking komt met ze hebben dezelfde aantal trainers gehad afgelopen 10 jaar.

4 augustus 2023 om 13:59

Dat staat los van elkaar. Dat Real Madrid de laatste 10 jaar succesvoller is staat los van het feit dat ze net zovaak van trainer hebben gewisseld als PSG de laatste 10 jaar.

4 augustus 2023 om 14:13

Dat kan je nooit vergelijken met elkaar. Een succesvolle club met een onsuccesvolle club. Ja leuk elke jaar ligge 1 winnen dat kan poch zelfs die slecht is in prijzen winnen. Ookal wint real de champions league kunnen ze hun coach nog steeds ontslaan. Real staat op eenzame hoogte dus aub noem die 2 nooit meer in dezelfde zin op.

4 augustus 2023 om 14:26

Ik zeg alleen maar dat Real net zo vaak van trainer wisselt. Nogmaals, dat staat los van hoe succesvol beide clubs zijn. Heel veel Europese topploegen wisselen regelmatig van trainer, of die club nou succesvol is of niet.

4 augustus 2023 om 16:57

Je zet het neer als een negatief iets. Terwijl dat bij real niet het geval is. Bij PSG is het een slangenkuil. Totaal noet te vergelijken.

4 augustus 2023 om 16:57

Er is geen helft belangrijker. Dat is lulkoek. Een tweede leuke seizoenshelft verbloemd een slechte eerste, maar prijzen worden verdeeld obv een seizoen, niet een specifiek set maanden.

Ondanks dat ga je alsnog uit de weg wat de kern van mijn boodschap was: de manier van aanstellen i.c.m. het eruit kukelen van trainers bij PSG is wat er mis is.

Zelfs met de hysterie van de merengues in het achterhoofd, zijn zij nog behoorlijk rustig t.o.v. PSG. En ja "de hysterie" is terecht aangegeven, gezien ze een aantal prijzen gewonnen hebben obv vorm en geluk in die tijd. Vergeleken met PSG is het een baken van rust en dat zegt nogal wat, daaro.

4 augustus 2023 om 12:04

ja inderdaad ik vind dit ook maar een vaag artikel., Wat zegt Enrique eigenlijk met het posten van die foto en tekst? Bedoeld hij zijn staf? Of misschien de hele club? Het is allemaal speculatief, misschien is het puur bedoeld als een positieve boodschap naar één van zijn stafleden. Ik denk dat als hij het niet zou zien zitten, dat hij dan al opgestapt zou zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren