voetbalzone

Luis Enrique reageert sportief na eliminatie Barcelona in Europa

Erik van Dam13 apr 2016, 23:20
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2016, 23:20
Advertentie

Luis Enrique won vorig seizoen de Champions League met Barcelona en hoopte dat dit seizoen nog eens te flikken. De trainer en zijn team verlaten het miljardenbal echter voor de halve finales: Atlético Madrid versperde de Catalanen de weg. Luis Enrique betreurt dat ten zeerste, maar denkt dat de beste club gewoon gewonnen heeft.

/

“Het werd de wedstrijd die we verwacht hadden”, sprak de trainer van Barcelona na de 2-0 nederlaag in het Vicente Calderón. “Zij konden scoren na een ongelukkige actie van onze kant. Het heeft helaas niet zo mogen zijn, we feliciteren Atlético en wensen ze het beste. We waren gewoon niet op ons best. Maar we moeten overeind krabbelen, want we doen nog mee in twee competities en er ligt nog genoeg belangrijks voor ons.”

Luis Enrique kreeg uiteraard ook de vraag of de late handsbal van Gabi als zodanig beoordeeld had moeten worden. “Ik kon het niet zien vanaf de zijkant”, gaf hij aan. “Ze zeiden tegen me dat het een strafschop was. Maar goed, we feliciteren Atlético.”

Bezig met laden …