voetbalzone

'Luis Enrique voelt niets voor terugkeer van balende oude bekende'

Bart Kruyt07 jan 2016, 17:40
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 17:40
Advertentie

Pedro wilde meer aan spelen toekomen en besloot daarom om in de zomer van Barcelona naar Chelsea te gaan. Er wordt echter beweerd dat de aanvaller spijt heeft van die beslissing: Pedro kan niet aarden in Engeland en komt er nu achter dat hij het helemaal niet zo slecht had bij Barcelona. Een terugkeer naar de Champions League-houder kan hij echter uit zijn hoofd zetten.

voetbalzone

Barcelona wil de selectie deze maand nog versterken met een extra aanvaller, maar volgens SPORT voelt Luis Enrique niets voor de terugkeer van Pedro. De technische leiding zou hier wel over vergaderd hebben, maar Luis Enrique denkt op dit moment slechts aan twee spelers: Nolito van Celta de Vigo en Denis Suárez van Villarreal.

Van deze twee spelers is Nolito de duurste: hij heeft een gelimiteerde afkoopsom van achttien miljoen euro in zijn contract staan en Celta neemt geen genoegen met een lager transferbedrag. In het contract van Suárez bij Villarreal zit een terugkoopclausule voor Barcelona, maar daar kunnen de Catalanen pas in de zomer gebruik van maken: als Barcelona Suárez echt al in januari terug wil kopen, moet de club aan de onderhandelingstafel plaatsnemen.

Bezig met laden …