voetbalzone

Luis García kan tobbend Santander maand niet helpen

Erik van Dam12 dec 2009, 13:42
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2009, 13:42
Advertentie

Racing Santander moet het in een toch al moeilijk seizoen enkele wedstrijden stellen zonder Luis García. De ervaren middenvelder, die dit seizoen nog niet uit de verf komt bij de tobbende ploeg, staat volgens Marca een maand aan de kant met een dijbeenblessure. Hij raakte geblesseerd op de training van zijn club.

Een MRI-scan die vrijdag werd uitgevoerd, toonde aan dat hij met een onwillige spier in het dijbeen kampt. Naar verwachting staat hij tenminste vier weken buitenspel; dat betekend dat Racing Santander het zonder zijn inbreng moet zien te rooien tegen Xerez, Villarreal, Tenerife en Sevilla. De club staat op dit moment op een teleurstellende achttiende plaats in Spanje.

De 31-jarige García verdiende zijn sporen Atlético Madrid, Barcelona en Liverpool, maar kan desondanks nog weinig betekenen voor Los Verdiblancos. Hij startte slechts enkele malen in de basiself en vond het net ook nog niet. Santander won vorige week uit bij Espanyol, maar dat was pas de eerste zege sinds september.

Bezig met laden …