voetbalzone

‘Luis heeft het in zich om hier de grootste aller tijden te worden’

Peter Nusselder10 dec 2013, 11:56
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2013, 11:56
Advertentie

Luis Suárez was al belangrijk voor Liverpool sinds hij halverwege het seizoen 2010/11 werd overgenomen van Ajax, maar wat de Uruguayaanse aanvaller tijdens de huidige jaargang laat zien is werkelijk verbluffend. Suárez miste diverse duels, maar is nu al topscorer van de Premier League.

/

Voormalig ploeggenoot Jamie Carragher, die afgelopen zomer een punt achter zijn imposante carrière zette, denkt zelfs dat Suárez alle clublegendes van the Reds in zijn schaduw kan zetten. “Hij heeft het in zich om gezien te worden als de grootste voetballer die Liverpool ooit heeft gehad”, vertelt de oud-verdediger aan Sky Sports. Carragher wijst er wel op dat de spits dan op Anfield moet blijven.

“Als je kijkt naar zijn kwaliteiten, dan is hij de beste uit de clubgeschiedenis; ik heb het dan over zijn talent en wat hij wekelijks laat zien. Maar als je hem vergelijkt met Kenny Dalglish en Steven Gerrard, die Europese hoofdprijzen hebben gepakt, dan zal hij nog wel belangrijke wedstrijden, prijzen en cupfinales moeten winnen. Het gaat ook om het aantal jaren dat hij hier blijft voetballen. Maar qua talent is hij nu waarschijnlijk al de beste.”

Bezig met laden …