voetbalzone

Luiz afgekraakt op social media: 'Ik moest hem wel door de benen spelen'

Bart Kruyt16 apr 2015, 14:00
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2015, 14:00
Advertentie

David Luiz wordt donderdag gefileerd op social media. De verdediger van Paris Saint-Germain liet zich woensdagavond twee keer door de benen spelen door Luis Suárez en vooral de laatstgenoemde 'panna' wordt veelbesproken. Luiz was de laatste man in de PSG-verdediging, besloot om Suárez aan te vallen, werd door de benen gespeeld en zag de aanvaller van Barcelona beheerst scoren.

voetbalzone

Luiz stond behoorlijk voor joker, maar Suárez wilde de Braziliaan niet expres voor schut zetten. "Aanvallers zijn altijd op zoek naar het doel", zei de goaltjesdief. "Ik moest Luiz wel door zijn benen spelen, want ik kon er op een andere manier niet langs. Gelukkig kon ik zo onze derde goal van de avond maken, nu hebben we wat meer zekerheid."

De moeder van Luiz, Regina Célia, besloot het op Instagram op te nemen voor haar fel bekritiseerde zoon: "Ik heb een zoon waar ik altijd van zal houden!", schrijft zij. "Zijn kop gaat weer omhoog, met de bal aan zijn voet. God weet alles en Jezus vecht voor ons, maar er zullen altijd mensen zijn die kritiek leveren. Maar wie zijn zij om dat te doen? Ik zal altijd van je houden, David, na de wedstrijden waarin je goed hebt gespeeld, en misschien nog wel meer na de mindere wedstrijden."

Bezig met laden …