voetbalzone

‘Luiz verdedigt zich en moest lachen om vergelijking met stripfiguur’

Peter Nusselder07 mei 2013, 10:24
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2013, 10:24
Advertentie

David Luiz heeft een verklaring gegeven voor zijn gedrag van afgelopen zondag. De verdediger van Chelsea ging tijdens de competitiewedstrijd tegen Manchester United naar de grond na een duel met tegenstander Rafael da Silva, en bleef lachend liggen terwijl zijn opponent een rode kaart kreeg.

/

Luiz leek zich enigszins aan te stellen en haalde zich daarmee onder meer de woede van trainer Sir Alex Ferguson van Man United op de hals. De Braziliaan heeft naar verluidt echter aangegeven dat zijn glimlach helemaal niet veroorzaakt werd door het feit dat landgenoot Rafael uit het veld gestuurd werd; een opmerking van een supporter van the Mancunians zorgde ervoor dat Luiz lol had.

De fan van de thuisploeg refereerde aan de gelijkenis tussen Luiz en ‘Sideshow Bob’, een stripfiguur uit de tekenfilmserie The Simpsons, die qua haardracht inderdaad overeenkomsten vertoont met de speler van Chelsea. Volgens diverse Engelse media heeft de verdediger aan zijn ploeggenoten verteld dat dit de reden was dat hij moest lachen, en dat de rode kaart van Rafael daar niets mee te maken had.

Bezig met laden …