voetbalzone

‘Lyon legt zich neer bij vertrek smaakmaker en hoopt op tientallen miljoenen'

Chris Meijer06 mei 2018, 13:10
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2018, 13:10
Advertentie

Nabil Fekir gaat Olympique Lyon komende zomer verlaten, zo weet L’Équipe zondag te melden. De Franse club heeft de aanvallende middenvelder beloofd dat men niet dwars zal liggen als een geïnteresseerde partij zich met een juist bedrag meldt. Olympique Lyon denkt een fors bedrag aan Fékir over te kunnen houden.

Vorige zomer lieten les Gones Alexandre Lacazette voor zestig miljoen euro vertrekken naar Arsenal. Olympique Lyon hoopt nu eenzelfde bedrag over te houden aan Fekir, wiens contract nog loopt tot medio 2020. De aanvallende middenvelder hoopt zich op het WK in de kijker te kunnen spelen bij de Europese top, al is de concurrentie voor een plaats in de Franse selectie voor het toernooi in Rusland moordend.

De kans is aanwezig dat Fekir komende zomer herenigd wordt met Lacazette, wat Arsenal zou nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de Fransman. The Gunners zouden een bedrag van vijftig miljoen euro overhebben voor Fekir, al hebben Real Madrid en AC Milan naar verluidt ook belangstelling. De tienvoudig Frans international zorgde dit seizoen in 37 wedstrijden voor 22 doelpunten en 7 assists.

Bezig met laden …