voetbalzone

‘Maandenlang zag Verhoek ons als boosdoeners en nu was hij heel bescheiden’

Thijs Post10 feb 2015, 20:45
Laatst bijgewerkt: 10 feb 2015, 20:45
Advertentie

Paul Beijersbergen en Mark van der Kallen gingen zeven jaar geleden aan de slag met ADO Den Haag. De club was failliet, maar Beijersbergen en Van der Kallen hebben de vereniging financieel en sportief gezond afgeleverd aan nieuwe eigenaren uit China. In gesprek met Voetbal International blikken Beijersbergen en Van der Kallen terug op de mislukte transfer van Wesley Verhoek.

voetbalzone

Verhoek zou voorafgaand aan het seizoen 2010/11 naar Nottingham Forest gaan. “Iedereen blij, Verhoek eindelijk zijn transfer, de directeur van Nottingham helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe speler en wij namens ADO met een geweldige transfersom”, aldus Beijersbrgen. De volgende dag belde de zaakwaarnemer Verhoek. “’Wesley komt terug, hij heeft heimwee. Ze kunnen proberen wat ze willen, maar het gaat niet’. Na een dag. Lekker dan.”

Verhoek was echter al verkocht en had geen contract meer bij ADO Den Haag. “Maandenlang zag Verhoek ons als de grote boosdoeners en nu was hij opeens heel bescheiden: ‘Meneer Van der Kallen, kan ik alstublieft terugkomen? Geld is niet belangrijk’. Uiteindelijk natuurlijk akkoord”, aldus Van der Kallen.

Bezig met laden …