voetbalzone

‘Maatregel Feyenoord is het ultieme bewijs dat hij iets heeft uitgevreten’

Peter Nusselder07 dec 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2015, 08:40
Advertentie

Feyenoord won zondag voor eigen publiek met 3-0 van Heracles Almelo, maar er was niet alleen goed nieuws voor de Rotterdammers; middenvelder Simon Gustafson dreigt te worden geschorst na een duel met Mark-Jan Fledderus en mocht na afloop niet voor de camera’s verschijnen.

voetbalzone

“Dat de Zweed na Feyenoord-Heracles van de chef perszaken & propaganda niet langs de verslaggevers mocht, is natuurlijk het ultieme bewijs dat hij iets heeft uitgevreten”, schrijft Hugo Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad. “De tv-beelden spreken ook voor zich”, doelt de journalist op de situatie waarbij de Heracles-aanvoerder naar de grond ging.

“Ik begrijp die onervaren Zweed trouwens wel hoor. Mark-Jan Fledderus is de geniepigste zuiger van allemaal”, vindt Borst. “De indruk is ook gewekt dat je je bij Feyenoord ongestraft kunt misdragen: de trainer treedt toch niet op of wat hij zegt maakt geen indruk. En je wordt toch wel vrijgepleit door Feyenoords huisjurist Joris van Benthem, die aan het eind van dit kampioensjaar meer punten heeft verdiend dan Marko Vejinovic doelpunten heeft gemaakt.”

Bezig met laden …