voetbalzone

Madrid in rep en roer door komst van ‘vijand van ‘los Blancos’’

Thijs Post06 jan 2014, 13:45
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 13:45
Advertentie

In Madrid is men al dagen bezig met de komst van Luis Enrique. De coach van Celta de Vigo was als speler vijf seizoenen actief voor Real Madrid, maar hij maakte een gevoelige overstap naar Barcelona. Enrique onderging destijds in het geheim een medische keuring bij Barcelona en hij liet later diverse keren zijn afkeer blijken tegen Real Madrid. De Spaanse sportkranten wijden maandag hele pagina’s aan de man die op maandagavond met Celta tegen Real speelt.

/

‘Vijand van los Blancos’, kopt Marca, om een hele pagina te wijden aan de Spanjaard. Concurrent AS pakt uit met een incident tussen Enrique en Zinédine Zidane (tegenwoordig assistent in Madrid) in 2003. Coach Carlo Ancelotti van Real Madrid houdt zich niet bezig met het gedoe rond Enrique. “Ik ken het verhaal, maar het is een wedstrijd tussen Real Madrid en Celta de Vigo. Ik zie geen problemen.”

Ancelotti heeft Gareth Bale weer opgenomen in de wedstrijdselectie, maar of de recordaankoop daadwerkelijk gaat spelen is nog maar de vraag. “Hij heeft gewoon getraind en er zijn geen problemen, maar misschien wachten we nog wat langer.” Als Bale niet speelt, is de kans aanwezig dat Jesé Rodríguez mag beginnen.

Bezig met laden …