voetbalzone

Madrileense kemphanen spelen elkaar favorietenrol Champions League toe

Thijs Post20 mei 2014, 19:50
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2014, 19:50
Advertentie

Zaterdag speelt Atlético Madrid tegen Real Madrid in de finale van de Champions League. Volgens Sergio Ramos, verdediger van Real, is stadsgenoot Atlético de favoriet. Dat heeft alles te maken met de Primera División: Atlético was te sterk voor de rest en eindigde, tot verrassing van velen, voor Barcelona en Real. Bij Atlético ziet men Real juist als favoriet.

voetbalzone

“Atlético Madrid is de favoriet in de finale van de Champions League, zij zijn de kampioen”, laat Ramos optekenen in Marca. “Atlético verdient de titel”, zegt de international. Ramos hoopt de Champions League uiteraard wel te winnen. “Het is een unieke kans. Niemand weet later wie er tweede is geworden, finales zijn er om te winnen.”

Atlético-middenvelder Mario Suárez denkt er toch wat anders over: hij ziet Real als favoriet. “Het interesseert ons niet wat de mensen zeggen, wat doen wat we altijd doen. Wij praten op het veld. Real Madrid is de favoriet, maar wij hebben ook wapens. Zij hebben ervaring met het spelen van dit soort finales, maar zijn waren ook de favoriet om landskampioen te worden…”

Bezig met laden …