voetbalzone

Magath bekritiseert Meulensteen: ‘Dat heeft het elftal gedestabiliseerd’

Erik van Dam19 feb 2014, 18:10
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2014, 18:10
Advertentie
voetbalzone

Felix Magath werd vorige week vrijdag aangesteld als nieuwe trainer van Fulham. The Cottagers lieten René Meulensteen maar twee maanden werkzaam zijn als opvolger van Martin Jol en besloten daarom Magath op te halen in Duitsland. De nieuwe sterke man vindt het een verstandige beslissing van de clubleiding, want met Fulham is in zijn ogen het nodige mis.

Volgens Magath heeft Meulensteen in de korte tijd die hij voor de Londenaren werkzaam was vooral verwarring gebracht. “Mijn voorganger heeft het team vier wedstrijden aanvallend laten voetballen. Daarna herschikte hij plotseling de laatste linie en dat heeft het hele elftal gedestabiliseerd”, legt Magath uit. “Mijn belangrijkste taak is nu om weer een heldere structuur aan te brengen.”

Fulham komt aanstaande zaterdag in actie en speelt dan uit bij West Bromwich Albion, de nummer zeventien van Engeland. Winst is van levensbelang om de achterstand op nummer voorlaatst Cardiff City niet groter te laten worden: nu is Fulham twee punten verwijderd van plaats negentien. Daarboven hebben Sunderland en West Brom vier punten meer dan Fulham.

Bezig met laden …