voetbalzone

‘Magath heeft veel mensen voor de gek gehouden, dit kun je niet maken’

Gijs Freriks16 feb 2014, 09:26
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2014, 09:26
Advertentie

Tijdens de wedstrijd Hamburger SV - Hertha BSC (0-3, 8 februari) scandeerde een deel van de achterban van die Rothosen de naam van Felix Magath. De Drill-Diktator speelde tien jaar lang in Hamburg en was er ook twee seizoenen de hoofdtrainer. Hij flirtte openlijk met de erfenis van Bert van Marwijk, maar verbond zich vrijdag voor anderhalf jaar aan Fulham.

voetbalzone

Lothar Matthäus, die voor onder meer Bayern München en Internazionale speelde, begrijpt daar helemaal niets van. “Hij biedt zich als de verlosser aan bij HSV en onderhandelt op hetzelfde moment met een Engelse club. Ik weet niet wat fair play voor hem betekent, maar ik geloof dat wat Magath heeft geflikt, een No-Go is”, zegt Matthäus tegen televisiezender Sky.

“Magath heeft veel mensen voor de gek gehouden, dit kun je niet maken”, aldus Matthäus. Hij is niet de enige die vraagtekens plaatst bij de handelwijze casu quo werkwijze van Magath. Dat valt vandaag in de fotospecial te lezen. Overigens werd Van Marwijk zaterdagavond na de nederlaag tegen hekkensluiter Eintracht Braunschweig alsnog ontslagen bij HSV. Mirko Slomka volgt hem vermoedelijk op.

Bezig met laden …