voetbalzone

‘Magath sommeert spelers vakantie uit te stellen vanwege straftrainingen’

Peter Nusselder15 apr 2014, 09:10
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2014, 09:10
Advertentie

De spelers van Fulham doen er alles aan om degradatie uit de Premier League te voorkomen en zijn, na overwinningen op Norwich City en Aston Villa, opgeklommen naar de achttiende plaats. Als het aan trainer Felix Magath ligt, kan zijn selectie echter nog lang niet op vakantie.

voetbalzone

Volgens The Daily Mirror is de coach niet te spreken over de conditie van zijn spelers en is hij van plan om na afloop van het seizoen nog een reeks trainingen in te plannen. Of the Cottagers zich wel of niet handhaven op het hoogste niveau doet daarbij naar verluidt niet ter zake voor de Duitse oefenmeester, die ook in zijn vaderland bekendstaat om zijn fanatieke en soms controversiële aanpak.

Voor Fulham staan na de laatste competitiewedstrijd op 11 mei geen duels meer gepland. Toch zou Magath zijn selectie sommeren om hun vakanties uit te stellen en nog een serie trainingen willen plannen. De rest van de maand mei zou de trainer nog over zijn spelers willen beschikken. Fulham speelt de laatste duels tegen Tottenham Hotspur, Hull City, Stoke City en Crystal Palace.

Bezig met laden …