voetbalzone

Maher: 'Het zal mij niet verbazen als wij eerste worden in de groep'

Matthijs van Laar04 nov 2015, 11:36
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2015, 11:36
Advertentie

Dankzij een uitstekende 2-0 overwinning op VfL Wolfsburg doet PSV weer volop mee om een plek in de knock-outfase van de Champions League. De Eindhovenaren staan met zes punten uit vier duels op de tweede plek, op doelsaldo net boven de Duitsers. De hoop op een goede afloop groeit in Eindhoven. “Het zal mij niet verbazen als we eerste worden”, zegt Adam Maher.

voetbalzone

De middenvelder is van mening dat PSV in de groep voor niemand onder hoeft te doen. Voor aanvang van het Europese seizoen was het ook al het doel om te overwinteren in de Champions League. “Maar het verschil met toen is dat we nu ook hebben bewezen dat we het niveau van de Champions League aan kunnen”, zegt hij in gesprek met NUsport.

PSV moet echter nog naar Manchester en krijgt thuis bezoek van CSKA Moskou. Het elftal van Phillip Cocu is er dus nog lang niet, beseft ook Maher. “We willen negen punten halen in de thuiswedstrijden. Thuis tegen CSKA Moskou moeten we ook gewoon winnen”, aldus de vijfvoudig Oranje-international, die dinsdag eindelijk weer eens in de basis mocht beginnen. “Voor mijn gevoel moet ik altijd in de basis staan, maar ik denk dat elke speler dat heeft. Het is de keuze van de trainer.”

Bezig met laden …