voetbalzone

Maher voorzichtig: 'We moeten om de eerste twee plaatsen meedoen'

Bart Kruyt02 jul 2013, 07:10
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2013, 07:10
Advertentie

Adam Maher rondde maandag zijn langverwachte transfer naar PSV af. De middenvelder is voor naar verluidt 6,5 miljoen euro overgenomen van AZ en dat bedrag kan door bonussen nog oplopen, als Maher en PSV bepaalde sportieve doelstellingen halen. De geboren Amsterdammer kreeg bij zijn nieuwe club het shirt met rugnummer 6 en tekende een contract voor vijf seizoenen.

/

Maher kon ook naar het buitenland vertrekken, maar heeft steeds benadrukt dat hij eerst de stap naar een Nederlandse topclub wilde maken. De middenvelder wil bij PSV prijzen pakken, al weet hij niet of het kampioenschap volgend seizoen direct haalbaar is: "Met een nieuwe trainer en een paar nieuwe spelers zullen we het elftal moeten opbouwen, maar toch moeten we ook om de eerste twee plaatsen meedoen", bleef Maher in gesprek met De Telegraaf toch wat voorzichtig.

PSV is maandag aan de voorbereiding op een nieuw seizoen begonnen en heeft naast Maher ook verdediger Jeffrey Bruma en vleugelaanvaller Florian Jozefzoon aangetrokken. Technisch manager Marcel Brands heeft laten weten dat er nog 'twee of drie' spelers gehaald zullen worden door PSV en hij schijnt vooral op zoek te zijn naar een rechtsback en een extra middenvelder. Hoofdtrainer Phillip Cocu heeft echter aangegeven dat hij ook nog een nieuwe doelpuntenmaker wil hebben.

Bezig met laden …