voetbalzone

Mahi geeft visitekaartje duidelijk af en richt zich tot Van de Looi

Erik van Dam21 aug 2015, 23:19
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2015, 23:19
Advertentie
voetbalzone

FC Groningen had moeite de kansen om te zetten in doelpunten, tot Mimoun Mahi vrijdagavond ten tonele verscheen tegen Excelsior. De invaller schoot vijf minuten na zijn komst een vrije trap binnen en zorgde later in de wedstrijd ook nog voor de tweede treffer, die de eindstand op 2-0 bepaalde. Mahi hoopt dat hij een boodschap heeft gegeven.

Trainer Erwin van de Looi koos voor een middenveld met Simon Tibbling, Jesper Drost en Tom Hiariej, terwijl op de flank Albert Rusnák en Bryan Linssen speelden. Mahi loste Rusnák na dik een uur spelen af en maakte vervolgens het verschil in Euroborg. Een mooi statement na een paar moeilijke weken. “Ik hoop dat ik meer kansen ga krijgen van mijn trainer”, gaf Mahi aan bij RTV Noord.

De 21-jarige linkerflankspeler annex middenvelder moest het tegen PSV, FC Twente en weer PSV steeds doen met een invalbeurt. Misschien heeft hij nu een basisplaats verdiend voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. Met zijn vrije schop kreeg hij de handen in elk geval al op elkaar. “Ik weet niet of ik een specialist ben”, zegt Mahi bescheiden bij de regionale radio- en televisiezender. “Maar hij zat er lekker in.”

Bezig met laden …