voetbalzone

‘Mahrez laat treuzelend Barça links liggen en kiest voor transfer naar Londen'

Chris Meijer26 jun 2017, 17:30
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2017, 17:30
Advertentie

De toekomst van Riyad Mahrez ligt in ieder geval niet in Barcelona, zo weet Sport te melden. De Catalanen hebben de interesse in de Algerijnse aanvaller even geparkeerd, maar Mahrez heeft geen zin om lang te wachten op Barça. Hij gaat zich nu buigen over een aanbieding van Arsenal.

The Gunners hebben hem een vierjarig contract aangeboden, maar Mahrez zou in eerste instantie het liefst naar Barcelona willen vertrekken. De Catalanen hebben voorlopig even andere prioriteiten. Zo moeten eerst Marco Verratti en Héctor Bellerín worden binnen gehengeld alvorens Barcelona na gaat denken over een nieuwe aanvaller.

Overigens zou Mahrez niet de enige kandidaat zijn bij Barcelona, want ook Ousmane Dembélé van Borussia Dortmund kan blijven rekenen op Catalaanse interesse. Het betekent goed nieuws voor Arsenal, want Mahrez gaat nu naar het aanbod van the Gunners luisteren. Het is geen geheim dat de Algerijn wil vertrekken bij Leicester City, waar hij nog tot 2020 vastligt. The Foxes willen een bedrag van veertig miljoen euro ontvangen voor Mahrez, die in 2014 voor 500.000 werd overgenomen van Le Havre.

Bezig met laden …