voetbalzone

Makaay pijnloos uit duel met VS

12 aug 2008, 09:13
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2008, 09:13
Advertentie
Het wekte nog enige wrevel bij Feyenoord-coach Gertjan Verbeek. De oefenmeester zag tot zijn grote verbazing hoe Foppe de Haan Roy Makaay in de slotfase van het duel met de Verenigde Staten binnen de lijnen bracht. De spits van de Rotterdammers was immers geblesseerd, en zou de gehele wedstrijd aan de kant blijven.

Achteraf blijkt echter alles mee te vallen. De dispensatiekracht van het Olympisch elftal nam dinsdag zelf contact op met Verbeek, om te melden dat hij geen noemenswaardige extra klachten heeft overgehouden aan zijn kortstondige optreden. Dit uiteraard tot grote opluchting van de nieuwe Feyenoord-trainer.

“Roy heeft me verteld dat er geen reactie is in zijn voet. Als de blessure was verergerd, was Makaay daar ook zelf verantwoordelijk voor geweest. Ik hoop voor hem en voor Foppe dat hij weer snel volledig fit is. Het was slordig dat de KNVB ons niet op de hoogte had gebracht van de beslissing om Makaay achter de hand te houden voor een invalbeurt. Maar wat mij betreft, is het uit de wereld”, meldt Verbeek in De Telegraaf.
Bezig met laden …