voetbalzone

‘Makkelijk is de Premier League niet, het is misschien wel zwaarder dan ooit’

Thijs Post27 dec 2015, 12:00
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2015, 12:00
Advertentie
voetbalzone

Jürgen Klopp begon fantastisch bij Liverpool, maar de voorbije wedstrijden leek het schokeffect voorbij. Zaterdag wonnen the Reds echter van koploper Leicester City, waardoor het vizier weer naar boven gericht kan worden. Volgens middenvelder Adam Lallana speelde Klopp een hoofdrol bij de 1-0 overwinning.

“De manager zei voor de wedstrijd dat wij moesten vechten en harder moesten werken. De kwaliteit komt er dan vanzelf uit”, aldus Lallana via de officiële kanalen van Liverpool. “We hebben op iedere grasspriet gelopen. Dat doelpunt zou een keer gaan vallen”, laat hij optekenen. Lallana spreekt van ‘een belangrijke overwinning’. “We hebben een paar mindere resultaten geboekt en we wilden het goed doen tegen Leicester City. Ik denk dat we het prima ingevuld hebben.”

In alle competities speelt Liverpool nu vier uitwedstrijden op rij, waarvan twee in de competitie (tegen Sunderland en West Ham United). “Twee belangrijke wedstrijden. Makkelijke wedstrijden zijn er sowieso niet in de Premier League, het is misschien wel zwaarder dan ooit. Iedere week weer is het lastig. Wij moeten ervoor zorgen dat we er iedere wedstrijd staan”, klinkt het.

Bezig met laden …