voetbalzone

Málaga-leiding vliegt naar Istanbul: 'Teken dat ze tevreden over me zijn'

Bart Kruyt21 feb 2014, 17:10
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2014, 17:10
Advertentie

Bij Málaga is men erg tevreden over Nordin Amrabat. De aanvaller wordt sinds januari gehuurd van Galatasaray en speelde tot dusver pas drie competitiewedstrijden voor de Spanjaarden, maar Málaga heeft nu al besloten dat het ook volgend seizoen met Amrabat door wil gaan. Een delegatie van de club is naar Istanbul afgereisd om te onderhandelen, meldt Voetbal International.

voetbalzone

Amrabat won een van de drie duels die hij voor Málaga speelde en verloor de andere twee. De ploeg van Bernd Schuster staat zestiende in de Primera División en is nog niet zeker van handhaving, maar Málaga wil toch al proberen om Amrabat te kopen van Galatasaray. "Dit is natuurlijk een hartstikke mooi bericht, een teken dat ze tevreden over me zijn", zegt de dribbelaar.

"Of het ook daadwerkelijk van een transfer komt, zullen we met alle betrokkenen moeten bepalen. In principe heeft Galatasaray me alleen voor de tweede seizoenshelft uitgeleend", vervolgt Amrabat, die nog tot medio 2017 vast ligt bij Cim Bom. "Maar ik heb het hier hartstikke goed naar mijn zin en wacht rustig af wat er de komende maanden op me af komt."

Bezig met laden …