Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Malen velt Ten Hag met 2 goals in 2 minuten; ook Van de Beek laat zich gelden

Laatste update:

Manchester United heeft in de nacht van zondag op maandag andermaal een oefenduel verloren. Erik ten Hag zag zijn ploeg in Las Vegas nipt verliezen van Borussia Dortmund: 2-3. Bij die Borussen was Donyell Malen de absolute smaakmaker. De Nederlander scoorde op slag van rust twee keer in twee minuten tijd. Die dreun kwam de ploeg van Erik ten Hag, ondanks twee assists van United-uitblinker Donny van de Beek, niet meer te boven.

Erik ten Hag posteerde in de eerste helft allesbehalve zijn sterkste opstelling. Voor Donny van de Beek was wel een basisplek ingeruimd, die vlak achter Jadon Sancho opgesteld stond. Sancho was de dienstdoende spits, daar de aanstaande transfer van Rasmus Højlund nog altijd niet beklonken is. Harry Maguire, nog altijd begeerd door West Ham United, vormde samen met Victor Lindelöf het centrum, waar op de backs Brandon Williams en Diogo Dalot startten. Zo begonnen spelers als André Onana, Lisandro Martínez, Bruno Fernandes, Casemiro, Mason Mount, Marcus Rashford en Antony op de bank. Dortmund-coach Edin Terzic begon wél met een sterke basiself.

Toch was het United dat sterk aan de wedstrijd begon. Dat resulteerde dan ook al snel in een verdiende openingstreffer. Na 24 minuten spelen bediende Van de Beek Dalot, die vanaf een meter of achttien heerlijk afrondde: 0-1. Er leek geen wolkje aan de lucht voor the Mancunians, maar enkele minuten voor rust zag Ten Hag lijdzaam toe hoe zijn voorsprong in twee minuten werd omgebogen tot een achterstand.

Malen was hiervoor verantwoordelijk. In minuut 43 was hij het eindstation van een fraaie Dortmund-aanval. Na matig verdedigen viel de bal uiteindelijk voor zijn voeten, waar hij met een vallende volley knap afrondde. Welgeteld 71 seconden later sloeg de Nederlander weer toe. Wederom lag een persoonlijke fout van een United-speler hieraan ten grondslag. Lindelöf leverde de bal knullig in bij een oplettende Marcel Sabitzer, vorig jaar nog actief in het shirt van de Engelsen, die Malen vrij voor de keeper zag staan. De Oranje-international rondde rustig af: 1-2.

Zeven minuten na rust, nog voor de meeste United-wissels, kwam de ploeg van Ten Hag weer op gelijke hoogte. Wederom was het Van de Beek die een assist liet noteren. Met een ogenschijnlijk zwakke aanname legde hij de bal namelijk perfect neer voor de inmiddels ingevallen Antony, die met zijn linkerbeen hard uithaalde en de onderhoek vond: 2-2. Ten Hag bracht daarna zijn sterren in de ploeg, maar dat mocht absoluut niet baten. Het was namelijk Dortmund dat er met de overwinning vandoor ging. Na het zwak inleveren van de bal door Aaron Wan-Bissaka was Youssoufa Moukoko het eindstation van een vlijmscherpe en razendsnelle counter van Dortmund. Hij bepaalde de eindstand op 2-3.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Oooo van de Beek, kom ballen bij Ajax klaassen uit, van de Beek in!

31 juli 2023 om 09:20

Eerst een paar verdedigers graag. De verdediging is nu van KKD-niveau.

31 juli 2023 om 09:20

Schiet allemaal niks op dat soort spelers

31 juli 2023 om 09:26

Een Van de Beek in vorm zou de beste speler van Ajax zijn. Als middenvelder staat hij garant voor 10+ goals in de Eredivisie en in alle competities zou hij wel de 20 G/A aantikken. Door zijn rol als lopende 10 is het beeld ontstaan dat Van de Beek een simpel dravertje is. Dat is zo een onzin. Het is geen technisch verfijnde Ziyech die met passjes strooit, maar wel iemand die goed is in de kleine ruimte en voetballend zeker in grote duels goed mee kan. Ik bedoel, dat hebben twee Champions League-campagnes waarin hij ijzersterk was toch wel bewezen? Was tegen Juventus, Spurs en Chelsea een grote uitblinker bij Ajax, en absoluut niet alleen door rendement. Zou een middenveld met Alvarez, Van den Boomen en Van de Beek een grote upgrade vinden ten aanzien van vorig jaar. Haal er een creatieve hangende buitenspeler bij en je bent een heel eind.

31 juli 2023 om 09:28

2 assists in 3 jaar tijd. Aardig moyenne moet ik zeggen

31 juli 2023 om 09:30

Buiten zijn doelpunten in de CL was hij gewoon compleet onzichtbaar

31 juli 2023 om 09:32

Tegen Spurs? Toch niet in de tweede wedstrijd. Daar viel hij zwaar door de mand. Daar werd juist pijnlijk duidelijk dat als je de goals weghaald er voetballend bar weinig over blijft.

31 juli 2023 om 09:33

Hou toch op Arsenal890. Was uit bij Juventus en Spurs misschien wel de beste man op het veld bij Ajax. Gozer hoorde toen niet voor niets bij de Gouden Bal-top 30.

31 juli 2023 om 09:49

Ajax heeft meer behoefte aan creativiteit, een speler die het spel kan maken en teamgenoten kan activeren. Van de Beek vond ik een prima speler, maar hij hoort absoluut niet tot die categorie. Momenteel heb je alleen Vd Boomen, Bergwijn en Berghuis die tot een beperkte hoogte wat creativiteit bezitten, de rest zijn allemaal meevoetballers.
Ben benieuwd of er nog een deal komt met die jongen van Krasnodar, want dat schijnt dus wel een echte spelmaker te zijn.

31 juli 2023 om 09:51

Buiten zijn doelpunt tegen juve en spurs compleet onzichtbaar. De duels waar hij niet scoorde ook compleet onzichtbaar.

31 juli 2023 om 11:59

Kreeg bij Juve uit de hoogste beoorddeling op De Ligt nagelaten. Bij Tottenham uit zelfs de hoogste beoordeling. Bron: Sofascore. Wat lul je nou Arsenal890?

31 juli 2023 om 12:02

In hoeveel wedstrijden...was hou nou top?? maximaal 5 x, zijn stempel echt kunnen drukken in al die wedstrijden .daarnaast waren dat ooknog eens 5 wedstrijden in 1 seizoen waarin heel Ajax boven zich uitsteeg....ja die top 30... Hoeveelste werd hij?...hij heeft het gewoon niet voor de top / laten we eerlijk zijn man hoeveel jaar buitenland nu??? Hoeveel jaar onbetwist basisspeler????? Hoeveel bankminuten?? Hoeveel speel minuten?? Ik heb niet over blessures.. puur bank minuten, en speel minuten..

31 juli 2023 om 10:18

"oooo van de Beek, kom ballen bij Ajax klaassen uit, van de Beek in!"

Yep, desnoods huren. Voor zo iemand zou ik wel uitzondering maken. Kent de club en weet wel wat verwacht wordt.
Kan dan eindelijk werken om een leider te worden nu gasten als de Ligt, Ziyech, Blind en Tadic weg zijn.

31 juli 2023 om 10:57

Dit is het slechtste dat had kunnen gebeuren voor Donny. Nu heeft hij de smaak weer te pakken, denkt een kans te hebben en gaat weer een seizoen lang max 500 minuten spelen.

Wat een verspilling van een carrière.

31 juli 2023 om 13:10

Zou dit alleen doen als je met v/d Boomen, Tahirovic en vd Beek op het middenveld gaat spelen. Berghuis dan op rechtsbuiten. Maar het ligt er dan ook aan of Kudus blijft waar ik niet vanuit ga. In mijn optiek zouden ze Taylor moeten verhuren voor een jaar zodat hij in ieder geval geen basis wordt bij Ajax.

Mooi dat Malen zijn vorm van het einde van vorig seizoen mee lijkt te nemen. Dat is toch een positie waar we in het Nederlands elftal concurrentie nodig hebben en dan is het mooi als zo'n jongen stappen zet. Ook mooi dat Donny weer eens voetballend op een positieve manier van zich laat spreken. De jongen werkt altijd hard, het is moeilijk het hem niet te gunnen.

Ik vind Van de Beek tegenwoordig gigantisch onderschat vanwege de bizarre vergelijkingen met Klaassen en Til, maar dit waren geen goede assists. Een simpele pass op Dalot die de bal van twintig meter erin schiet en een bal in de kluts tegen je aan krijgen waarna Antony de bal geplaatst binnen schiet. Dan lijkt twee assists heel wat, maar het stelt echt niks voor.

31 juli 2023 om 09:32

Een assist is een assist, ook in geval van een klutsbal of knappe afronding. Zoals een intikker of penalty ook als goal telt, hoeft een assist niet altijd een loepzuivere trekstoot in de diepte te zijn. Je moet er maar staan.

31 juli 2023 om 10:16

Mensen die VD Beek vergelijken met klaassen hebben geen kijk op 't spelletje en nergens verstand van. Klaassen is een werkertje met af en toe leuke goals en intikkers in de eredivisie. VD beek is een frivole speler met veel techniek en een goed schot maar dat hebben we allemaal kunnen zien bij Ajax. VD neem heeft veel pech gehad bij United mee blessures en werd totaal verkeerd gebruikt. Ten Hag kan hem wel aan de praat krijgen en mocht er geen plek meer zijn voor hem dan kan hij weer gaan knallen bij Ajax. Die jongen moet gewoon weer z'n zelfvertrouwen terug krijgen en dan komt 't wel goed.

31 juli 2023 om 11:34

Dat zelfvertrouwen terugkrijgen gaat waarschijnlijk alleen niet bij United gebeuren, maar bij een Ajax zou hij best weer op kunnen bloeien.

31 juli 2023 om 10:51

Dit waren inderdaad wel twee assists waarvan je kan zeggen, ja ze tellen als assist, maar meer ook niet.

Nou heb ik de wedstrijd niet gezien, maar wel de doelpunten. Die 2 assists van vd Beek stelde bar weinig voor, vooral die 2e wat gewoon een zwakke aanname is die per ongeluk goed valt.

Was vd Beek echt uitblinker of wordt hem dar nu gegeven door zijn 2 "assists"?

31 juli 2023 om 10:19

Niks gemist hoor, was gewoon hetzelfde beeld als de afgelopen 3 jaar. Deze jongen heeft gewoon maximaal geprofiteerd van het goed draaiende ajax en valt nu door de mand. Ik denk echt dat hijbij een Nederlandse subtopper ookniet uit zou blinken. Dat is geen haat tegen vd beek of alles maar wel de realiteit.

Met Malen, Simons en Gakpo heb je eindelijk weer een goede aanval bij Oranje.

31 juli 2023 om 11:55

Gakpo links, Depay spits, Malen rechts en Simons op 10 zou ik wel willen zien

31 juli 2023 om 12:09

Precies dat! Bobby als breekijzer

31 juli 2023 om 12:15

Gakpo spits, Depay linksbuiten lijkt me logischer toch?

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar hoe speelde Malen? Het zou voor hem en het Nederlands elftal mooi zijn, als hij zijn vorm weet door te trekken naar het nieuwe seizoen. Hij had vorig jaar best aardige cijfers, maar gekeken naar het totaal plaatje zorgt dit m.i. toch voor een enigszins vertekend beeld.

31 juli 2023 om 14:36

Vorig seizoen was hij de eerste seizoenshelft waardeloos op links, hij voegde echt niks toe. Tot na de winterstop hij op rechts ging spelen, kwam toen helemaal los en speelde geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren