voetbalzone

Man City frustreert Bayern: ‘Al die ‘Phantasie-Angeboten’ uit Engeland...’

Gijs Freriks20 mrt 2016, 12:25
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2016, 12:25
Advertentie

Txiki Begiristain heeft zich weinig geliefd gemaakt bij Bayern München. De sportief directeur van Manchester City zei zaterdag bij Sky dat hij ‘niet kan beloven’ dat niet alleen trainer Josep Guardiola, maar ook enkele spelers van de club uit Beieren in de zomer naar het Etihad Stadium verhuizen.

/

“Ik ben verrast door de uitspraken van mijn collega van Manchester City. Contracten zijn contracten en zouden gerespecteerd moeten worden, ook door Man City”, aldus algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge in gesprek met BILD. “Wij houden het heft in eigen hand, dat is ons doel. Dat is ons met David Alaba ook gelukt, want hij heeft zijn contract verlengd.”

“Bayern bepaalt dus wat er gaat gebeuren en niet een of andere Engelse club met Phantasie-Angeboten”, besluit Rummenigge, die bijval krijgt van sportief directeur Matthias Sammer. “Laten we het eens omdraaien. Manchester City kan ook niet uitsluiten dat wij ons bij hen melden, want bij die club lopen natuurlijk ook interessante spelers rond.”

“Guardiola heeft bij ons aangegeven dat hij geen spelers zal aanspreken die nu nog bij Bayern voetballen. Wij vertrouwen hem daarop en de situaties van de contracten van onze spelers zien er ook erg stabiel uit”, aldus Sammer voor de camera van Sky.

Bezig met laden …