voetbalzone

‘Man City komt na drie jaar in actie voor ster van Borussia Dortmund’

Thijs Post05 okt 2014, 10:00
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2014, 10:00
Advertentie

We kunnen de komende maanden vuurwerk verwachten rond Marco Reus. De sterspeler van Borussia Dortmund is in het bezit van een contract tot medio 2017, maar komende zomer treedt een contractueel vastgestelde afkoopsom van naar verluidt 25 miljoen euro in werking. Dat maakt Reus bijzonder interessant voor tal van topclubs, zeker nu onderhandelingen over een nieuw contract bij Borussia Dortmund zeer moeizaam verlopen. Volgens diverse Engelse media is Manchester City momenteel serieus bezig met Reus.

voetbalzone

Manchester City (dat Reus al drie jaar nauwgezet volgt) wil eigenlijk wachten tot de zomer, maar mogelijk komt het in januari al van een bod. De kampioen van Engeland wil de contractueel vastgestelde afkoopsom misschien niet afwachten, door de concurrentie van clubs als Barcelona, Bayern München, Liverpool en Arsenal.

Voor Manchester City is dat in januari hoogstwaarschijnlijk nog niet alles. De club is tevens op zoek naar een extra centrumspits, terwijl er ook een nieuwe verdediger moet komen. Dat heeft alles te maken de toekomst van Matija Nastasic. De 21-jarige centrumverdediger werd in de zomer van 2012 als groot talent naar de Eastlands gehaald, maar heeft de hoge verwachtingen nog niet in kunnen lossen.

Bezig met laden …