voetbalzone

Man City maakt borst nat: ‘Een goede speler kan een geweldige speler worden’

Gijs Freriks05 jan 2016, 22:34
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2016, 22:34
Advertentie

Manchester City gaat woensdagavond in het kader van de halve finale van de Capital One Cup op bezoek bij Everton en volgende week woensdag én eind januari zijn the Toffees opnieuw de tegenstander. Gaël Clichy weet al op wie hij en zijn medespelers in het bijzonder moeten letten: Romelu Lukaku.

voetbalzone

De Belgisch international maakte dit seizoen al achttien officiële doelpunten. “Ze hebben in Lukaku een spits die in geweldige vorm steekt. Het gaat allemaal om het hebben van vertrouwen. Als Everton de bal heeft, gaan ze direct op zoek naar hem. Als je geloof en vertrouwen hebt, kan een goede speler een geweldige speler worden”, doelt Clichy op de ontwikkeling die Lukaku doormaakt.

“We treffen een team dat in iedere linie over veel kwaliteit beschikt en weten dat het drie moeilijke wedstrijden worden”, aldus de Fransman, die dit seizoen vanwege knieproblemen pas vier keer in actie kwam. “Ook dat hoort bij voetbal. Ik probeer positief te denken en voel mij nu al een stuk beter. Ik wacht nu op mijn kans.”

Bezig met laden …