voetbalzone

Man City ruilt miskoop en heeft derde aanwinst van de dag binnen

Bart Kruyt31 aug 2012, 23:00
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2012, 23:00
Advertentie

Manchester City heeft de laatste dag van de transfermarkt optimaal gebruikt. De Engels landskampioen rondde in de middag de transfers van Scott Sinclair (Swansea City) en Maicon (Internazionale) al af en in de avond werd bekend dat ook Matija Nastasic naar the Citizens gaat. De verdediger van Fiorentina wordt geruild voor Stefan Savic.

/

City zal naast de Montenegrijnse verdediger, die er pas een jaar in Engeland op heeft zitten maar het niveau niet aan kon, nog een onbekend geldbedrag overmaken naar Fiorentina. De negentienjarige Nastasic speelde maar een seizoen in Florence, maar groeide uit tot een van de revelaties van de Serie A. De verdediger maakte een erg volwassen indruk in de achterste linie van la Viola en groeide zelfs uit tot Servisch international.

De talentvolle verdediger werd de laatste weken met diverse topclubs in verband gebracht en City is dus als winnaar uit de strijd gekomen. De tegenstander van Ajax in de Champions League maakt niet bekend voor hoeveel jaar Nastasic heeft getekend in het Etihad Stadium, maar het gaat om een meerjarig contract. Zaterdag speelt City tegen Queens Park Rangers: Nastasic zal dan nog op de tribune zitten.

Bezig met laden …