voetbalzone

Man City trekt zich ondanks megabod terug in strijd om Sánchez

Bart Kruyt29 jun 2011, 12:08
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2011, 12:08
Advertentie

Alexis Sánchez zal volgend seizoen sowieso niet in het shirt van Manchester City te bewonderen zijn. De felbegeerde aanvaller werd lange tijd met de Engelse topclub in verband gebracht, maar liet dinsdag weten Udinese alleen voor Barcelona te verruilen en anders niet. Dit lijkt niet aan dovemansoren gericht, aangezien City zich een dag later definitief terugtrekt uit de strijd.

/

De Chileens international (22) kost momenteel ongeveer 44 miljoen euro, maar als het aan trainer Roberto Mancini ligt dan zal City niet met dat bedrag over de brug komen. “Ik heb met Sánchez gesproken en hij stond open voor een vertrek naar Manchester”, zo laat de Italiaanse trainer woensdag weten. “Maar nadat ook ons laatste bod afketste, is duidelijk geworden dat hij hier volgend jaar niet zal spelen.”

Naar verluidt heeft City een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro op tafel gelegd voor de diensten van de belofte, maar dit voorstel is afgewezen door Udinese. Barcelona heeft de voorkeur van Sánchez, maar of de door de Catalanen geboden 39 miljoen euro voldoende zal zijn voor een transfer is nog maar zeer de vraag.

Bezig met laden …