voetbalzone

Man die Kirkland neersloeg al sinds zestiende verbannen uit ieder stadion

Erik van Dam20 okt 2012, 09:41
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2012, 09:41
Advertentie

De wedstrijd Sheffield Wednesday-Leeds United werd vrijdagavond ontsierd door een idiote 'supporter' van the Whites. Aaron Cawley bestormde na de 1-1 van Michael Tonge het veld en sloeg Chris Kirkland, keeper van Sheffield, zomaar tegen de grond. De doelman was even buiten bewustzijn, maar kon later toch de wedstrijd afmaken.

Leeds-trainer Neil Warnock schrok zich rot. “Ik vond het beschamend om voetbaltrainer te zijn, toen ik dat zag. Het was schandalig. Ik vind dat ze die vent moeten oppakken, hem moeten aanklagen en in de gevangenis moeten stoppen. Dit is totaal geen plek om zoiets te doen, niemand hoort op het veld thuis. Hij heeft het gewoon voor iedereen verpest”, aldus een boze Warnock na afloop.

“Ik ben niet trots om bij het voetbal te horen als ik dit zie”, vat de coach samen. Uit onderzoek van de Engelse pers is al gebleken dat de twintigjarige Cawley, die het veld oprende, al sinds zijn zestiende verbannen is uit ieder Premier League-stadion. Hij overtrad al drie keer zijn verbod om nog een stadion in te mogen.

Bekijk hier de beelden:


Bezig met laden …