voetbalzone

‘Man United biedt Thiago topsalaris van 4,4 miljoen euro per seizoen’

Erik van Dam23 jun 2013, 00:10
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2013, 00:10
Advertentie

Manchester United is serieus bezig Thiago Alcántara weg te halen bij Barcelona en voor meerdere seizoenen aan zich te binden. De op handen zijnde transfer van de aanvallende middenvelder naar Engeland domineert al enkele dagen het nieuws in zowel de Spaanse als de Britse kranten en inmiddels weet Sport ook hoe het contractvoorstel eruit ziet, dat the Red Devils hebben gedaan.

/

De Catalaanse krant schrijft dat Manchester United zijn aanstaande speler wist te overtuigen door een jaarsalaris van 4,4 miljoen euro te bieden. Daarmee komt de getalenteerde Spanjaard direct tussen de tweede en derde groep van bestbetaalde voetballers op Old Trafford binnen. Het is ook een enorme stijging van zijn loon ten opzichte van wat hij momenteel verdient als speler van Barcelona.

Manchester United legt volgens de krant de komende dagen officieel contact met Barcelona om over een transfersom te praten. Thiago blonk uit bij Spanje tijdens het EK Onder-21 in Israël, dat gewonnen werd. Naar verluidt zullen de Engelsen met een transfersom van circa 22 miljoen euro op de proppen moeten komen om zich te versterken met Thiago. Een clausule in zijn contract schrijft voor dat Barcelona bij een iets lager bod, circa 18 miljoen euro, verplicht is te praten met geïnteresseerde clubs.

Bezig met laden …