voetbalzone

Man United blijft denken aan Mané en aast op Japanner

Bart Kruyt26 dec 2015, 07:00
Laatst bijgewerkt: 26 dec 2015, 07:00
Advertentie

Louis van Gaal is tot de conclusie gekomen dat er aanvallend gezien echt wat bij moet komen bij Manchester United, dat dit seizoen bijzonder moeizaam tot scoren komt. In de wandelgangen worden verschillende namen genoemd en volgens de tabloids van zaterdag zal United gaan bieden op Yoshinori Muto van FSV Mainz 05. Ook Sadio Mané blijft in beeld bij de recordkampioen.

voetbalzone

United hoopte de aanvaller van Southampton in de zomer al te kunnen binnenhalen, maar Ronald Koeman weigerde om zijn smaakmaker te laten gaan. Volgens The Guardian denkt United dat een transfer in januari ook niet mogelijk zal zijn (Koeman heeft al aangegeven dat Southampton geen basisspelers zal laten gaan), maar Mané zou voor de zomer absoluut een optie zijn.

Voor januari zou Muto een belangrijk doelwit zijn: de Japans international kon in de zomer nog naar Chelsea, maar koos voor Mainz, omdat hij het gevoel had dat hij in Duitsland meer speelminuten zou kunnen gaan maken. De 23-jarige Muto deed dit seizoen inderdaad in alle zeventien de competitieduels van Mainz mee en wist tot dusver zeven keer te scoren in de Bundesliga. United zou nu twaalf miljoen euro over hebben voor de Aziaat.

Bezig met laden …