voetbalzone

'Man United en Man City gaan het uitmaken, samen met Arsenal'

Matthijs van Laar27 okt 2015, 14:22
Laatst bijgewerkt: 27 okt 2015, 14:22
Advertentie
voetbalzone

Chelsea staat na tien wedstrijden op een achterstand van elf punten op de koplopers Manchester City en Arsenal en daarmee is het seizoen eigenlijk al min of meer gelopen voor het elftal van José Mourinho. Dat denkt althans Thierry Henry, die op Sky Sports zijn licht laat schijnen op de slechte seizoenstart van de Londense grootmacht.

Henry krijgt de vraag voorgelegd of hij denkt dat Chelsea nog in staat is om zich terug te vechten in de titelstrijd. “Ze zullen zich wel herpakken, maar of ze dat nog gaan redden? Ik denk het eerlijk gezegd niet, maar er zijn vreemdere dingen gebeurd”, zegt de Franse clubicoon van Arsenal. “Ik denk dat die optie verlopen is. Manchester United en Manchester City gaan het uitmaken, samen met Arsenal.”

Of Mourinho aanblijft bij the Blues, durft Henry niet te zeggen. “Chelsea stort in elkaar, maar ik vind wel dat mensen te ver gaan in hun commentaar. Het is nog altijd de kampioen. Ik denk dat ze zich wel herpakken. Het wegsturen van Mourinho zou geen goede zet zijn. Hij heeft veel bereikt in het voetbal. Soms wordt vergeten dat hij met Internazionale de treble heeft gewonnen. Hij heeft overal prijzen gepakt.”

Bezig met laden …