voetbalzone

Man United-fan start petitie: ‘Doe hem weg en laat hem nooit meer spelen’

Erik van Dam03 feb 2014, 13:17
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2014, 13:17
Advertentie

Manchester United maakt een seizoen door om van te huilen, voor wie supporter is van the Red Devils. Negen maanden geleden werd de club nog landskampioen, maar sinds Sir Alex Ferguson vertrok en David Moyes aan het roer kwam ging het stukken minder. Op dit moment staat de club zevende in de Premier League, op vijftien punten van lijstaanvoerder Arsenal. Sommige supporters wijzen naar Moyes als schuldige, maar anderen denken dat het aan specifieke spelers ligt.

voetbalzone

Zo is er een fan van de club die online een petitie is begonnen om Tom Cleverley de deur uit te werken. De man wil duizend handtekeningen verzamelen en die aanbieden bij Manchester United, in de hoop dat de club besluit Cleverley weg te doen. “Hij vervuilt de ruimte op het middenveld, heeft geen talent en vervult geen zinvolle rol. Hij draagt niets bij aan het elftal en heeft nul skills”, zegt de fan kritisch.

“Hij kan geen bal controleren, is niet creatief, kan niet tackelen en kan nog van geen twee meter afstand scoren”, vervolgt de man zijn tirade. “Verkoop hem en zorg ervoor dat hij nooit meer een wedstrijd voor Manchester United speelt. Want hij is niet alleen zielig, ik zou hem niet eens een voetballer willen noemen.” Voorlopig heeft de man slechts 194 handtekeningen verzameld met zijn actie. Cleverley speelde dit seizoen achttien duels en scoorde eenmaal. Zaterdag deed hij negentig minuten mee tijdens de 2-1 nederlaag tegen Stoke City.

Bezig met laden …