voetbalzone

Man United-fans furieus: ‘Wat een absolute farce, is hij echt zó stom?’

Peter Nusselder19 aug 2015, 14:23
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2015, 14:23
Advertentie

Het is dezer dagen een achtbaan van emoties voor de supporters van Manchester United. Dinsdag was er nog de blijdschap over het optreden van zomeraanwinst Memphis Depay, die er met twee goals en een assist tegen Club Brugge aan bijdroeg dat de ploeg van trainer Louis van Gaal op de drempel van de Champions League staat. Een dag later is er echter beduidend slechter nieuws.

voetbalzone

Hoewel het er wekenlang op geleken heeft dat Pedro van Barcelona naar Old Trafford zou verhuizen, dreigt Chelsea er nu op het laatste moment met de aanvaller vandoor te gaan. Fans van Man United reageren op Twitter furieus en leggen de schuld vooral bij directeur Ed Woodward. “Is Ed echt zó stom? Hij laat de transfer van Pedro schieten om Müller te kopen? Snapt hij niet dat we Müller NIET krijgen”, doelt een supporter op de vermeende belangstelling voor Bayern München-aanvaller Thomas Müller.

“Wat zou het een absolute farce zijn als Pedro door Mourinho voor de neus van Man United wordt weggekaapt”, wordt in een andere reactie verwezen naar de Chelsea-coach. “Het gaat er niet om dat we Pedro mogelijk niet krijgen, het gaat om de suggestie dat Woodward zichzelf en de club opnieuw volledig voor schut heeft gezet”, is de mening van een derde ontevreden aanhanger van de Engelse grootmacht.

Bezig met laden …