voetbalzone

'Man United gaat na ontslag Benítez vol voor komst Bale'

Bart Kruyt04 jan 2016, 22:20
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2016, 22:20
Advertentie

Rafael Benítez is nog maar net ontslagen bij Real Madrid en nu al beweert de Daily Mirror dat Manchester United van deze situatie wil gaan profiteren. Volgens de tabloid wil United van de onrust bij Real gebruik maken en gaan de Engelsen spoedig een bod uitbrengen op Gareth Bale. United zou bereid zijn om het wereldrecord te breken voor de komst van de Welshman.

voetbalzone

Met een transfersom van ongeveer honderd miljoen euro is Bale momenteel al de duurste speler van de wereld, maar Real zou nog winst kunnen maken op de vleugelflitser: er wordt beweerd dat United 75 miljoen pond (omgerekend 102 miljoen euro) plus bonussen wil gaan bieden. Louis van Gaal en co zouden in Bale dé ideale versterking voor de voorhoede van United zien.

De 26-jarige Bale is bezig aan zijn derde seizoen bij Real en heeft nooit de volledige steun van de kritische supporters gekregen. Benítez was naar verluidt van plan om het team rondom de recordaankoop heen te bouwen, maar de coach werd maandagavond dus ontslagen en vervangen door Zinedine Zidane. De Daily Mirror heeft begrepen dat Bale erg teleurgesteld is over het vertrek van Benítez en dus lijkt er weer een transfersoap te zijn geboren.

Bezig met laden …