voetbalzone

‘Man United heeft verdediger van 35 miljoen euro op haar na binnen’

Gijs Freriks02 jun 2017, 12:45
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2017, 12:45
Advertentie

Victor Nilsson-Lindelöf lijkt aan de slag te gaan bij Manchester United. Record meldt dat de clubs het eens zijn geworden over een transfersom van 35 miljoen euro exclusief vijf miljoen aan variabelen, maar de verdediger moet nu dus nog wel zelf tot overeenstemming zien te komen met the Red Devils.

Het Man United van manager José Mourinho zit al langer achter de 22-jarige Lindelöf aan, want in december werd er ook al volop onderhandeld. O Jogo schreef toen dat Lindelöf vrijwel zeker voor veertig miljoen naar Old Trafford zou verhuizen en dat daar door bonussen nog vijf tot tien miljoen bij kon komen. De deal ging niet door, maar nu lijkt Lindelöf dus alsnog naar de Premier League te verkassen.

De elfvoudig international van Zweden maakte in de zomer van 2012 de overstap van Västeras SK naar Benfica en speelde inmiddels 73 officiële wedstrijden in het eerste elftal van de club uit Lissabon. Feyenoord informeerde anderhalf jaar geleden nog naar Benfica om Lindelöf voor de rest van het seizoen te huren, maar men kreeg geen toestemming. Het contract van Lindelöf bij de kampioen van Portugal loopt nog tot de zomer van 2021 door.

Bezig met laden …