Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United en Erik ten Hag informeren bij Paris Saint-Germain naar speler van 60 miljoen, maar vangen bot’

Laatste update:

Manchester United heeft bij Paris Saint-Germain geïnformeerd naar Manuel Ugarte, zo meldt Sky Sports. De controlerende middenvelder wordt gezien als de perfecte versterking voor de ploeg van Erik ten Hag, maar journalist Ben Jacobs meldt dat het aanbod al meteen hard is afgewezen door de Parijzenaren.

Ugarte maakte vorige zomer voor een bedrag van 60 miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar PSG. In de Franse hoofdstad begon hij aardig, maar raakte hij gedurende het seizoen zijn vaste basisplaats kwijt. Daarom behoort een vertrek alweer tot de mogelijkheden.

Manchester United zou dus een van de clubs zijn die geïnteresseerd is in de 23-jarige Uruguayaan. Volgens Jacobs zou het aanbod echter niet in de buurt komen van het prijskaartje dat PSG heeft gehangen aan Ugarte, waardoor het resoluut van tafel is geveegd door het Parijse bestuur.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Manchester United is momenteel druk bezig met het vormen van de selectie voor komend seizoen. De club is op zoek naar een controlerende middenvelder en Ugarte zou perfect in het profiel passen wat the Red Devils zoeken.

De prestaties van Casemiro zijn afgelopen seizoen namelijk enorm tegengevallen en ook Sofyan Amrabat heeft niet kunnen leveren wat van hem werd verwacht. Ugarte zou bij Manchester United samen met supertalent Kobbie Mainoo op het middenveld moeten gaan spelen.

Ook zou Ten Hag zich graag versterken met een centrale verdediger, daar Raphaël Varane deze zomer vertrekt. Bovendien wil het graag een extra spits contracteren, omdat Anthony Martial de club deze zomer eveneens verlaat.

Ugarte is zelf momenteel niet bezig met een transfer, daar hij zich met Uruguay focust op de Copa América. In het eerste groepsduel deed zijn land goede zaken door Panama met 3-1 te verslaan. Ugarte speelde de hele wedstrijd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel een leuke aankoop zijn voor United. Bij PSG komt het er niet helemaal uit omdat Ugarte niet echt een type speler is voor Enrique zijn spel. Maar bij Uruguay speelt die altijd erg goed naast Valverde. Voor een prijs rond de 40-50 miljoen zou het een uitstekende aankoop zijn voor United. Geeft zeker meer energie en pit dan Casemiro. Dan heb je een prima middenveld met Ugarte, Mainoo en Fernandes. Zou een van de meest logische aankopen zijn voor dit huidige United.

Dit zijn de spelers waar Man United voor moet gaan als ze sterker willen worden. Bij clubs als PSG, Inter en Atletico Madrid lopen zat interessante spelers rond die voor Man United hele goede versterkingen zijn en om uiteenlopende redenen toch haalbaar kunnen zijn. Ugarte zou een topversterking zijn. Ik ben wel benieuwd wat Man United te besteden heeft? De selectie heeft zeker 3/4 versterkingen nodig. Een Molino, Gonçalo Ramos, Rodrigo de Paul/Ugarte, Skriniar, Bastoni of De Vrij.

Zou een prachtige aankoop voor United zijn! Ik vind Ugarte een heerlijke speler die niet past bij Enrique’s manier van voetballen. Hij doet mij een beetje denken aan de jonge Matic!

25 juni 2024 om 16:41

Ik heb Ugarte nooit zien spelen maar een jonge Matic weer wel. Als hij op Matic lijkt dan is het toch een goede speler voor Enrique? Matic was aan de bal een goede speler als 6 naar mijn mening.

25 juni 2024 om 16:56

Zeker, maar helaas vindt Enrique hem niet bij PSG passen. Ik denk dat Ugarte makkelijk Enrique’s spelletje kan leren spelen, want die jongen loopt over van het talent.

Ken hem niet echt, maar van Youtube lijkt hij een aardige powerhouse op het middenveld.
Eerste paar reacties hier zijn ook goed zo te zien.
En meer zuid-Amerikaans vuur hou ik wel van

Onana van Belgie zou ik juist als optie zien. Echt een powerhouse, en kent de PL

25 juni 2024 om 17:06

Goede optie, al zal die ook rond de 50 miljoen kosten.
Man U zal zich moeten versterken in elke linie, willen ze mee doen om een Champions League plek.

25 juni 2024 om 21:00

Ja die is ook prijzig, maar dat is wel aan united toevertrouwd haha. En klopt helemaal ze hebben een 6 nodig. Een rechter winger, een centrale verdediger (misschien wel 2). En benieuwd hoe shaw en malacia ervoor staan.

@mansje82, vind hem juist erg wisselvallig. Raakte tegen het einde van het seizoen bij Everton ook zijn basisplaats kwijt na een paar slechte optredens. Laatste 2 wedstrijden wel weer gespeeld maar vind hem echt vrij matig aan de bal

Mischien eindelijk eens een voltreffer na al die miskopen van United. Veel slechter dan wat er nu rondloopt kan haast niet, Fernandes uitgezonderd.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren