voetbalzone

‘Man United is de grootste club in de wereld en dan is er veel druk’

Gijs Freriks07 apr 2016, 22:08
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2016, 22:08
Advertentie

Met nog zeven speelronden voor de boeg kijkt Manchester United tegen een achterstand van één punt aan op Manchester City en vleugelverdediger Matteo Darmian heeft er dan ook alle vertrouwen in dat the Mancunians dit seizoen bij de eerste vier kunnen eindigen in de Premier League.

/

“De top vier is een minimale vereiste en we doen ons best om dat te bereiken. Als we hard werken, maken we een goede kans. We hebben de laatste twee wedstrijden gewonnen en willen op dezelfde voet verdergaan”, aldus Darmian in gesprek met Sky Sports. De Italiaan realiseert zich dat het een ramp zou zijn wanneer United volgend seizoen niet in de Champions League uitkomt.

“Het is normaal dat er veel druk is wanneer je voor Manchester speelt. Dat weten we en we doen ons best. United is in mijn ogen de grootste club in de wereld, dus dan is er automatisch veel druk. Men verwacht dat wij alle wedstrijden winnen. We willen in de top vier eindigen en de FA Cup winnen. We moeten beter worden en hard werken en dan is alles mogelijk.”

Bezig met laden …