voetbalzone

Man United kwam te laat voor oer-Romein: ‘Datum was gepasseerd’

Thijs Post04 okt 2013, 17:00
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2013, 17:00
Advertentie

Het is geen geheim meer dat Manchester United afgelopen zomer heeft geprobeerd om Daniele De Rossi naar Old Trafford te halen. AS Roma had echter een deadline gesteld en the Red Devils zochten pas contact na die uiterste datum van de Romeinen. Een transfer was zodoende niet meer bespreekbaar, legt Roma-coach Rudi García uit.

/

“We hebben De Rossi gezegd dat we hem niet op het allerlaatste moment wilden laten gaan, dus hebben we een uiterste datum vastgesteld”, laat García optekenen in L’Équipe. “Manchester United zocht enkele dagen na de eerste competitiewedstrijd van het seizoen (AS Roma opende het jaar op 25 augustus tegen Livorno, red.) contact, maar de dag die we hadden opgeschreven was gepasseerd.”

Met De Rossi erbij is AS Roma bezig aan een indrukwekkende serie: de eerste zes competitiewedstrijden van het seizoen werden gewonnen. Zaterdag nemen i Giallorossi het op tegen Internazionale. “Juventus en Napoli blijven voor mij de titelfavorieten”, aldus García. “Na vier gewonnen wedstrijden begon men hier al om het kampioenschap te roepen, dat is niet verstandig. Ons doel is en blijft ons plaatsen voor Europees voetbal.”

Bezig met laden …