voetbalzone

Man United maakt kans: ‘Ik weet niet of ik nee zou zeggen als zij bellen’

Peter Nusselder07 jan 2016, 13:26
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 13:26
Advertentie

Diverse topclubs zitten achter Odion Ighalo aan, maar de topscorer van Watford zou zijn huidige werkgever niet zomaar in de steek laten. Een aanbieding van Manchester United zou daar echter verandering in kunnen brengen; de 26-jarige Nigeriaan is al van jongs af aan fan van United.

voetbalzone

Ighalo, die in het shirt van het gepromoveerde Watford al op veertien doelpunten staat in de Premier League, wordt ook in verband gebracht met Atlético Madrid en AS Roma. De voormalig spits van onder meer Udinese en Granada heeft evenwel geen zin om Engeland te verlaten. “Er zijn geruchten uit Spanje en Italië, maar ik heb daar gespeeld en wil nu in de Premier League voetballen”, vertelt Ighalo in de Engelse media.

Er lijkt slechts één kandidaat in staat om de aanvaller weg te plukken bij the Hornets. “Ik denk niet dat ik wegga, maar ik weet niet zeker of ik nee zou zeggen als United belde. Het was mijn favoriete team toen ik opgroeide, ik hield ervan om op televisie naar Dwight Yorke en Andy Cole te kijken. Zij waren mijn idolen en het is altijd een droom geweest om op Old Trafford te spelen.”

Bezig met laden …