voetbalzone

'Man United reserveert toch 160 miljoen euro voor Duits international'

Matthijs van Laar01 jul 2015, 13:40
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2015, 13:40
Advertentie

Manchester United is bereid ver te gaan voor Thomas Müller. Alhoewel de speler eerder nog te kennen gaf dat hij niet zo nodig weg hoeft bij Bayern München, hebben de Engelsen volgens BILD toch een duizelingwekkend aanbod verstuurd. De club van coach Louis van Gaal zou in totaal 160 miljoen euro overhebben voor de komst van de Duits international.

voetbalzone

Dat bedrag bestaat uit de transfersom en Müllers salaris voor vijf seizoenen. Het enorme bod sluit in ieder geval aan bij de uitlatingen van assistent-coach Ryan Giggs, die onlangs nog verklaarde dat United deze zomer een aantal heel grote vissen aan de haak wil slaan. Met het vertrek van Radamel Falcao en mogelijk ook Robin van Persie, moeten the Red Devils hoe dan ook stevig zakendoen.

De grote vraag blijft echter of Müller zelf wil. De 25-jarige speler verwees de speculaties eerder nog naar de prullenmand. "Ik voel me goed bij Bayern en ik sta hier nog tot 2019 onder contract. Meer valt er eigenlijk niet te zeggen over deze geruchten", zei hij. Wel noemde Müller het 'een eer' dat de Engelsen hun interesse kenbaar hebben gemaakt.

Bezig met laden …